- 20 Mayıs 2021
- 1.542
- 2.769
- 63
- 24
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #20.081
Sorun değil canım bende iyiyimIyiyim canım sen nasılsındışarıdayım bir bakayım dedim simdi gördüm canım ❤
Mantı yapacam inşallahCanumm canummm görmemişim senin msjını yerimm seni ben yer yerr
Napıyorsun
Yaparsun yaparsunn senin elinden herşey geliirrSorun değil canım bende iyiyim
Mantı yapacam inşallah
Asıl sana ne var ne yokkk yasoooooSelam kızlar nasılsınız ne var ne yok
Hem de ne göbek ne göbekAsıl sana ne var ne yokkk yasooooo
Gobek attınmı naptınn unuttun zaten benide
Ee yeter da ama heee bingöremedikk gün yüzünüHem de ne göbek ne göbekDün eve geldim kına gecesi sabaha kadar oturduk eve gelip direk uyudum yorgunluğumu atamamıştım daha bugün de temizlik falan uğraştım akşam nikah var sonra rahatım inşallah
Hayırlı olsun İlk dozunEe yeter da ama heee bingöremedikk gün yüzünüben de ası oldum dün kuzumm halsizim
Evet kuzum kolumda ağrıyo dün akşma başladı daha şini bi üşüme var üstümde içim yanıyo biraz ateş gibii yarına birşeyimiz kalmazzHayırlı olsun İlk dozunYan etki mi yaptı canım halsizliğin mi var
Hadi ya gecer yarına canım bugünü bi atlat inşallahEvet kuzum kolumda ağrıyo dün akşma başladı daha şini bi üşüme var üstümde içim yanıyo biraz ateş gibii yarına birşeyimiz kalmazz
Inşaallahh hassasım demekki grip gibi birsey oldumHadi ya gecer yarına canım bugünü bi atlat inşallah
Annem de grip gibi oldum demiştiInşaallahh hassasım demekki grip gibi birsey oldumsen bidaha ne zaman olcaksın
Ooo zaten benden once oldun hahaahha ben daha 11 eylül ama grip gibi aynen üşüme halsız biraz gozümün ici ateş normal şeylerr ilkdefa bi aşıyı birşeyi oluyoruzzz allahh biran önce atlatmamıza vesile etsin inşaallahh çok zor neolcağımız bile değill vakalar tavanAnnem de grip gibi oldum demişti2 Eylül’den sonra randevu alabiliyorum canım
Evet canım hiç olmamaktansa daha iyiOoo zaten benden once oldun hahaahha ben daha 11 eylül ama grip gibi aynen üşüme halsız biraz gozümün ici ateş normal şeylerr ilkdefa bi aşıyı birşeyi oluyoruzzz allahh biran önce atlatmamıza vesile etsin inşaallahh çok zor neolcağımız bile değill vakalar tavan
Yaniii oyüzden aşı olmaktan kimse bile korkmasın tamam bilmiyoruz ama sağlık bakanı yok yere bize bilmediği şeyleri aşıda ettirmez öyle düşünüyorum kendimce yasoomm hakkımızda hayırlısıEvet canım hiç olmamaktansa daha iyi
Küçücük bebelerimize içinde ne olduğunu bilmediğimiz aşıları olduruyoruz ama. Bu aşı karşıtları bunu düşünmüyo hiçYaniii oyüzden aşı olmaktan kimse bile korkmasın tamam bilmiyoruz ama sağlık bakanı yok yere bize bilmediği şeyleri aşıda ettirmez öyle düşünüyorum kendimce yasoomm hakkımızda hayırlısı
Aynen bakk ne güzel dedin helal olsun sana canımm benimm ❤Küçücük bebelerimize içinde ne olduğunu bilmediğimiz aşıları olduruyoruz ama. Bu aşı karşıtları bunu düşünmüyo hiç
Sağol bebeğim. Neymiş o aşılar bilmem kaç sene de bulunmuş corona aşısı bu kadar kısa sürede nasıl bulundu tıp gelişti teknoloji gelişti onları biliyorlar da bunları mı bilmiyorlarAynen bakk ne güzel dedin helal olsun sana canımm benimm ❤
Hahahah aynenn konuşmaya bile gerek yokk herkesin kendi tercihi kendi düşünceleriiSağol bebeğim. Neymiş o aşılar bilmem kaç sene de bulunmuş corona aşısı bu kadar kısa sürede nasıl bulundu tıp gelişti teknoloji gelişti onları biliyorlar da bunları mı bilmiyorlaramaan boşver olduk işte inşallah basımıza bişey gelmezde
İnşallah canım inşallahHahahah aynenn konuşmaya bile gerek yokk herkesin kendi tercihi kendi düşüncelerii
Hayırlısıyla atlatalım inşaallahh kuuzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?