Anaaaaaaaa valla unuttum aşkım aşımı olmus ,ignemi yaptılar sana oyyyyy kıyamam ben sana gel öpeyim geçsin aç bakım hangi kolun
Vallahaa kasıklarımda batmalar var şuan kolumda ağrıyo yavaş yavas bi halsizlar başlıyor bende yarın dahada halsızlaşırım o kesin
Sol koluma vurdu baamm diye

Vallahaa kasıklarımda batmalar var şuan kolumda ağrıyo yavaş yavas bi halsizlar başlıyor bende yarın dahada halsızlaşırım o kesin
Sol koluma vurdu baamm diye
Kaşık ne alaka ki yaaa insann sizi duyunca vurdurmaktan hepten soğuyor yat dinlen kuzucum kocana kitle işleri iki gün bol bol dinlen

Reactions: Jou
Vuruldum pareemm şuan vurulan iğne yerim ağrıyor yavaş yavaş halsız olmaya başliyorum gibi kasıklarımda batmalar yaşandım az önce değişik değişik seyleryarına dahada halsizleşirim o kesin

Yok kuzum alıntı yapmisin ya direk alıntıya cevapnyazdim sonra yukarda.kahveye yazdığını gördüm

Oyy ben kıyamam sana antikorlu joummm
Inşallah kötü olmaz sabaha geçer bitanem

Reactions: Jou
Yok kuzum alıntı yapmisin ya direk alıntıya cevapnyazdim sonra yukarda.kahveye yazdığını gördüm

Oyy ben kıyamam sana antikorlu joummm
Inşallah kötü olmaz sabaha geçer bitanem
Insaallahh pareemm yaaa 1 saat once çok iyiydim şimdi kolumu kaldıramıyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…