- 31 Ekim 2019
- 11.001
- 39.998
- 548
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #20.201
O ben olmayayım kızzz sokak çocuğumu olacam bu yaştan sonra

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O ben olmayayım kızzz sokak çocuğumu olacam bu yaştan sonra
KabulHergun rapor vermezsen gebertirim iş yerini basarim o na göre kabul mü![]()
Valla ben hiç bişey yapmadan zayıflamak istiyorum![]()
nasip kısmet canımHuhiuvvvvvvvv vallahamıı ooo süperr ya inşaallahh çerkezköyden iyi bi kociş gelir sana AMİN AMİN AMİN![]()
Ne sporu yapıyorsun canımbende istiyorum ama spor yaptığım halde olmuyor
reformer ama bir kaç aya zumbaya geçmeyi düşünüyorumNe sporu yapıyorsun canım
Bende öyleyim işte 1 hafta yapıyorsam 1 ay salıyorum. Şimdi bir arkadaş baya vermiş o diyetisyene giidcem bende gözümü kararttım artıkİradem yokhiç isikrarlı degilim
zor geliy valla diyet yapmak
![]()
![]()
![]()
Seninle masada kahvelerimizi yudumlayarak ederiz öuhabbetimizi kahvem kibar kibar. Fincanı tutarken serçe parmağımızı kaldırırızO ben olmayayım kızzz sokak çocuğumu olacam bu yaştan sonra![]()
Ahaaaaaahaaaaa o kadar kibarda olamadık be kuzum serçe parmağı kaldıracak kadar orda direk Şaban gibiyiz sanırım bizBende öyleyim işte 1 hafta yapıyorsam 1 ay salıyorum. Şimdi bir arkadaş baya vermiş o diyetisyene giidcem bende gözümü kararttım artık
Seninle masada kahvelerimizi yudumlayarak ederiz öuhabbetimizi kahvem kibar kibar. Fincanı tutarken serçe parmağımızı kaldırırız![]()
AhahahAhaaaaaahaaaaa o kadar kibarda olamadık be kuzum serçe parmağı kaldıracak kadar orda direk Şaban gibiyiz sanırım biz![]()
Aynen canım kuyruk hep dikAhahahher türlü güzeliz
![]()
Kocam herkezle konuşma dedi ondan
Hangi arkadaşBende öyleyim işte 1 hafta yapıyorsam 1 ay salıyorum. Şimdi bir arkadaş baya vermiş o diyetisyene giidcem bende gözümü kararttım artık
Seninle masada kahvelerimizi yudumlayarak ederiz öuhabbetimizi kahvem kibar kibar. Fincanı tutarken serçe parmağımızı kaldırırız![]()
Kahvem sana en çok namaz topigin yakıştı çok yorma kendini kıyamam parmaklarina
Ben orda takipteyim bakmıyor yaKahvem sana en çok namaz topigin yakıştı çok yorma kendini kıyamam parmaklarina![]()
O nedemek yaaa nedemek istiyorsun kahve niye herşeye alınıyorsunn bide bana diyorsun alınıyorsun diye konuştuğun çok saçma şuan genede hatırını soruyorum yaranamıyoruz istersen bence biraz düzene girr burdamı demek istedim ?Kocam herkezle konuşma dedi ondan