- 31 Ekim 2019
- 11.001
- 39.998
- 548
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #20.221
Kahvem sana en çok namaz topigin yakıştı çok yorma kendini kıyamam parmaklarina![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kahvem sana en çok namaz topigin yakıştı çok yorma kendini kıyamam parmaklarina![]()
Şu an çileği gömüyorum
Tartışmak istemiyorum seninle ...O nedemek yaaa nedemek istiyorsun kahve niye herşeye alınıyorsunn bide bana diyorsun alınıyorsun diye konuştuğun çok saçma şuan genede hatırını soruyorum yaranamıyoruz istersen bence biraz düzene girr burdamı demek istedim ?
Peki hiç yakıştıramadım sana insaallah düzelirsinTartışmak istemiyorum seninle ...
düzene girmemi bekleme jou. görmezden gelebilirsin beni![]()
Ahaaaaaa bu mevsimde çilek bulup gömüyorsan helal olsun sanaŞu an çileği gömüyorum![]()
Noluyor kız şaka mı ciddi mi aranız mi açık sizinPeki hiç yakıştıramadım sana insaallah düzelirsin
Bosver nurcumm inankiiNoluyor kız şaka mı ciddi mi aranız mi açık sizin
İşyerinden verdiler nerden bulduysaAhaaaaaa bu mevsimde çilek bulup gömüyorsan helal olsun sana![]()
İşyerinden verdiler nerden bulduysa![]()
Üç güne gelicem canım renkli dönemdeyim sen rapor ver aksatmaBen orda takipteyim bakmıyor ya![]()
![]()
Aynen canım kuyruk hep dik![]()
Normalden bir arkadaşımHangi arkadaş![]()
Bi başladı devam etmek lazım valla ucundan kaçtı mı yeniden başlıyorum o bile zor oluyor
Ben içtim kuzu geç kaldınHadi kahve içelim kızlar
Kahve __Kokusu öğlen okundu kılıcam inşallah
i p e k şimdiye kadar 1 litre içtim 3 litre tamamlamaya çalışacağım raporu akşam bildireceğim
![]()
Kahve ve jou size en çok tebessüm ve karşılıklı anlayis yakisir aranıza niye kötülük sokuyonuz kuzum.
Barışın bakim
Eki Görüntüle 2905167
Sarılin bakim sizi yaramaz pisiler sizi![]()
Kızlarr cvp vermemekten bile hiç hoşlanmam
Makinene kurban helee afiyet bal şeker olsun kuzummmmm❤❤Makinemin kahvesi elektrigine sağlık olsun![]()
Kuz hele alıntı yapmadan ne cvp veriyon allahtan takip ediyom burayıSağol bitanem![]()