- 20 Mayıs 2021
- 1.542
- 2.769
- 63
- 24
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #20.241
AaaaaaaaaKuz hele alıntı yapmadan ne cvp veriyon allahtan takip ediyom burayı![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
AaaaaaaaaKuz hele alıntı yapmadan ne cvp veriyon allahtan takip ediyom burayı![]()
Yerimm senin kusurunuAaaaaaaaayapmamışım canım
kusura bakma joum
![]()
Biraz zaman geçsin tekrar konuşun şimdi kızmış olabilirsiniz birbirinize hemen öyle kestirip atmayınKızlarr cvp vermemekten bile hiç hoşlanmam
Verilmemekten bile
Amaa sağolun gerek yok aramızda olan birşey olan oldu bundan sonra demekki böyleymiş nasip
Hayırlisı bitanemBiraz zaman geçsin tekrar konuşun şimdi kızmış olabilirsiniz birbirinize hemen öyle kestirip atmayın![]()
İyiyim canım annemdeyim şindi çıkcam birkaç mağaza market geze geze gideyim eve. İşler beni bekliyor evde sen nasılsınHayırlisı bitanem
Sen nasulsun
Şifa olsun jou bende psikolojik yaşadım aşıdan eşime Sürekli kokum agrıyooo haslzim dedim adamdaki yüz ifade=Ee yeter da ama heee bingöremedikk gün yüzünüben de ası oldum dün kuzumm halsizim
![]()
Tavuk kanat but kızartması yaparım büyük ihtimalle aşkım onu isteyeceği kesinYerimm senin kusurunu
Napıyorusn akşama ne yemegun var
Gerci kociş 4 de ariyo seni demi![]()
Dünden iyiyim ya dün çok kötüydüm halsiz ateşim fırlamuş gece geceİyiyim canım annemdeyim şindi çıkcam birkaç mağaza market geze geze gideyim eve. İşler beni bekliyor evde sen nasılsın![]()
İğnenin etkisi değilmi ilk doz etki etti demek sana canımmDünden iyiyim ya dün çok kötüydüm halsiz ateşim fırlamuş gece gece
Hahahahha ayy güldürdün beni suan kahkaha attımm amann ne bekliyorsunn adamların tepkisi hep öyle ben bile dedim dün atesim var baya dedim sende uydurma diyip duruyordu banaaŞifa olsun jou bende psikolojik yaşadım aşıdan eşime Sürekli kokum agrıyooo haslzim dedim adamdaki yüz ifade=
![]()
Evet canum öyle olduİğnenin etkisi değilmi ilk doz etki etti demek sana canımm
Tavuk kanat but kızartması yaparım büyük ihtimalle aşkım onu isteyeceği kesinsen ne yapacaksın
![]()
Kendinde bişey yok evet aynı durum bendede var bi haftadr kolumu bile kaldıramadım inanmıyolarHahahahha ayy güldürdün beni suan kahkaha attımm amann ne bekliyorsunn adamların tepkisi hep öyle ben bile dedim dün atesim var baya dedim sende uydurma diyip duruyordu banaa
Yanına oturdum harbi yanıyorsun dedi bana ee dedim hani uyduruyormuşum ya dedimm![]()
İyi yapmışsın canım şimdi sıra bana geldiEvet canum öyle oldubigün den bile iyii ya 1 gün yaşadım bugün düzeldim ılık duş aldım üstüne
Ne zaman oluyorsunİyi yapmışsın canım şimdi sıra bana geldi![]()
Taze fasulye yapcam bulgur pilavi cacik yaparim turşuda varTavuk kanat but kızartması yaparım büyük ihtimalle aşkım onu isteyeceği kesinsen ne yapacaksın
![]()
Aboovvvv aman biran once oluyimde bitsin yaKendinde bişey yok evet aynı durum bendede var bi haftadr kolumu bile kaldıramadım inanmıyolar
Brezilyada bi kişi 10 hafta içinde 5. Doz aşısı yapmış maşallah valla daha biz 1. Doz2. Yi bile üşeniyom
SelamKendinde bişey yok evet aynı durum bendede var bi haftadr kolumu bile kaldıramadım inanmıyolar
Brezilyada bi kişi 10 hafta içinde 5. Doz aşısı yapmış maşallah valla daha biz 1. Doz2. Yi bile üşeniyom
Bayılırım yeşil fasulye yeTaze fasulye yapcam bulgur pilavi cacik yaparim turşuda var![]()
Benimkide hasta fasulyeye ben çok sevmem ama yerimm napıyim başka kendime ayrı yapmaya üşeniyorum artıkBayılırım yeşil fasulye ye![]()