- 18 Kasım 2020
- 20.779
- 50.021
- 548
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #20.441
Günaydın hayırlı sabahlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasılsın canımHerkese Günaydın Kızlar![]()
Başın mı ağrıyorRöraaayyyddddıınnnnnnn herkeseee❤
Bi başağrışıyla uyanmak paha biçilmezz![]()
Geçmiş olsun bitanemRöraaayyyddddıınnnnnnn herkeseee❤
Bi başağrışıyla uyanmak paha biçilmezz![]()
Iyiyim canım sen Nasılsın minnoşumNasılsın canım![]()
Allahummm yerim seniiiiGeçmiş olsun bitanem❤
Iyiyim canım sen Nasılsın minnoşum![]()
Hala aşı etkisi üzerimde sanki meloomm yaBaşın mı ağrıyor![]()
İyiyim canım benimkini uyandırmak için erkenden kalktım yineGeçmiş olsun bitanem❤
Iyiyim canım sen Nasılsın minnoşum![]()
Bu kadar uzun sürer mi ki etkisi yaHala aşı etkisi üzerimde sanki meloomm ya
Kolumdan sırtıma kadar ağrı bogaz biraz şiş
Baş desen geçmey ne pohtur bilmem ne hassasmışım yavvvhahah agrıyor ama hayata gülüyorumm dimdik ayaktayuumm
![]()
![]()
Ayy bilmiyorum belkide denk geldii kahvaltı ettikten sonra bi majezik içiyim bariiİyiyim canım benimkini uyandırmak için erkenden kalktım yine
Bu kadar uzun sürer mi ki etkisi ya
Aynrn canım ilaç varda al aşı olalın birkaç gün oldu kalmazdı etkiAyy bilmiyorum belkide denk geldii kahvaltı ettikten sonra bi majezik içiyim barii
Bende seniAllahummm yerim seniiii
Napıyorsun aşk erkencisin busefer baya
Hahahahaha sende olsun benim bi arkadaşımda öyle uyanırdı sonra konusurdu benle yarımsaat sonra ulaşamazdım onu ne ayar olurdum yaaa uyanıyosan yazma konusma o zaman diyordum yaa bekliyorum sonra yazcak diyee ne kavga etmiştimm sonrada geçen sene verdim kocayaa kocasını uyandırıp hemen geriye uyuyamıyor hahahaBende seni
Aynen hergun kalkiyorum bu saatlerde de uyku agir basiyor bazen Ama yavaş yavaş geliyor uyku simdide![]()
Yarın evlenince yanında olacak artık hadi hayatım kalk deyiverdinmi kalkıverirİyiyim canım benimkini uyandırmak için erkenden kalktım yine
Bu kadar uzun sürer mi ki etkisi ya
Parol bitmiş amaaann benimkide içirmezdi o ara zaten böyle şeylere ağrı kesici içirmiyor hemen aşı günü geçti içerim artikAynrn canım ilaç varda al aşı olalın birkaç gün oldu kalmazdı etki
Işte bende geri hemen uyuyacagimi bildigim için o durumlarda yazmıyorumHahahahaha sende olsun benim bi arkadaşımda öyle uyanırdı sonra konusurdu benle yarımsaat sonra ulaşamazdım onu ne ayar olurdum yaaa uyanıyosan yazma konusma o zaman diyordum yaa bekliyorum sonra yazcak diyee ne kavga etmiştimm sonrada geçen sene verdim kocayaa kocasını uyandırıp hemen geriye uyuyamıyor hahaha![]()
![]()
Arkadaşımın işi çok zor ev hergün temiz olcak toplu olcak işi hemen evin altında 10sn ilerisindeIşte bende geri hemen uyuyacagimi bildigim için o durumlarda yazmıyorumben uyuyorum valla ışe gönderdikten sonra
![]()
Yokyok adamın işi kız bide Adam çok titiz çok kötüAyyyy valla ben yapamam ya hem ev hem iş çok zor ya