- 25 Ağustos 2019
- 62.512
- 120.035
- 698
- 31
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #20.421
Anladumm kuzummBen uyumam ki bu saatteya tiktokta ya instagramda oluyorum bide yoğundum bi laç gündr ondan gelemedim canım
Ben üye olmadım canım öyle izliyorum canlı yayınları görmüyorum üye olmadığım için karsıma ne cıkarsa izliyorum komik seyler ilginç seyler oluyoAnladumm kuzummtiktok çok değişik seyler dönüyor hatta 12 den sonra canlı yayın acıyorlar çoğu k.s.r dolu
Kız üye olmadan görüyorsun ama acayip şeyler dönüyor şaşırırsın vallahiiiBen üye olmadım canım öyle izliyorum canlı yayınları görmüyorum üye olmadığım için karsıma ne cıkarsa izliyorum komik seyler ilginç seyler oluyo
Eş cinseller filan cıkıyo bazen şok oluyorumKız üye olmadan görüyorsun ama acayip şeyler dönüyor şaşırırsın vallahiii
Ayy tarot bile baktırıyolar paraylanEş cinseller filan cıkıyo bazen şok oluyorum
Hepsi para tuzagı bebeğimAyy tarot bile baktırıyolar paraylan
Hediye gönderiyorsun o hediyeyle sana birşeyler bakıyor
Evettt millette manyakkkHepsi para tuzagı bebeğim
Nasılsın yasnazcigim eve yeni girdim yahu .Ah bebegim herkes sende seytan tüyümü var kopamıyoruz diyolarbende seni özledim bide bebeklinick imi
Yok canım uyumadım kardeşimdeyim küçüğün ateşi var onu düşürdüm uyuttum şimdi eve inicem sen napıyosunCnimmm
Nasılsın yasnazcigim eve yeni girdim yahu .
Napiyosun uyudun mu
Aaa ailenle yakın mi oturuyorsun ne güzel kuşum.Yok canım uyumadım kardeşimdeyim küçüğün ateşi var onu düşürdüm uyuttum şimdi eve inicem sen napıyosun
İstanbuldayım canım. Ailemle 15 dakka arabayla kız kardeşimle eltiyiz dedim ya aynı apartmandayız üst katımda oturuyo oAaa ailenle yakın mi oturuyorsun ne güzel kuşum.
Hangi ildeydin dalgınlığima veer
Bilmiyodum kuzum .İstanbuldayım canım. Ailemle 15 dakka arabayla kız kardeşimle eltiyiz dedim ya aynı apartmandayız üst katımda oturuyo o
Evet canım ikiz kardeşim var benim eltiyiz onla abi kardeşle evlendikBilmiyodum kuzum .
Kızlarla sen knusurken kacirmisim galiba .
Ne guzel ne güzelsanslisin
Nasıl sevdalandiniz öyle yaEvet canım ikiz kardeşim var benim eltiyiz onla abi kardeşle evlendik
Valla önce ben sevdalanmıştımNasıl sevdalandiniz öyle ya
Aman YarabbiValla önce ben sevdalanmıştımonlar bizim yanımızda arkadasca takılıyodu ikisininde sevgilisi vardı sonra bi baktık bunlar sevgili olmuşlar biz evlencez dediler bizden önce evlendiler
Ne güzel hiç sklmazsin görüşebilirsiniz her anİstanbuldayım canım. Ailemle 15 dakka arabayla kız kardeşimle eltiyiz dedim ya aynı apartmandayız üst katımda oturuyo o
Amin canım cok sağolAman Yarabbi
Allah bir yastıkta kocatsin
Evet hergün yanyanayızNe güzel hiç sklmazsin görüşebilirsiniz her an
Senin sklp da gelip bize yazman bile mucizeAmin canım cok sağol
Evet hergün yanyanayız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?