- 17 Ocak 2020
- 28.138
- En iyi cevaplar
- 1
- 40.885
- 598
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #20.681
Günaydın maviş
canım istemedi öğle yemeğine geçiş yapıcam direkNeden benimkide ocakta daha pişiyor
joum bir tarafın açıkta mı kaldı acabaAyyy aşı etkisinden daha yeni yeni çıktım tam çıktım yanii beni resmen gunes çarptı gibi oldu bi arkadaşıma hiçbirsey olmadı dedim ne zayıfmış bünyem alışıkta değill böyle aşılarasende iyi oll bak dünyaya bikere geliyoruzz
Ruyamdada kocam benden boşanıyordu buneydii
Ay benide çarpat o yaTeşekkür ederim.. Klima çarptı..
Hahahaha ilk degill kocam ruyamda kackez adattıı beniii bugece uyutmadım onujoum bir tarafın açıkta mı kaldı acaba
Hahahaha ilk degill kocam ruyamda kackez adattın beniii bugece uyutmadım onu
Aferrimmmm onu simdiden tehditt ettt nedesi sonra güldümüBende gördüm bir kez sbaah aradım saydırıyprım beni aldatırswn dişini dilini kulağını parmaklaeımı keserim diye tehtit ettim
Bende gördüm bir kez sbaah aradım saydırıyprım beni aldatırswn dişini dilini kulağını parmaklaeımı keserim diye tehtit ettim
ben kendi rüyalarıma nerden nasıl gördüm diyordum sizinkiler benimkileri de sollamışAferrimmmm onu simdiden tehditt ettt nedesi sonra güldümübende seni pıcakalrumm bakkk tepeme attırma dedimm la havleee diyo
Günaydın canım
Haaaahahaa bende de izlemek bile gelmiyor içimdenHahaha bende bi sürü anı var kameralarda çıkmış dügün terörü gibi aynı
Bak helee bende roraydunu gordum dedim neolayy benimkini almış yazmuşRöraaaaaaaaayyyyyyyyddddddddıııııınnnnnnnnnnnmmmmmmm (joudan alıntı )
Hellooo Bebek how are youHellooo kızlar
Koca mi öldürdüğumu gördüm ben bu ney kiAyyy aşı etkisinden daha yeni yeni çıktım tam çıktım yanii beni resmen gunes çarptı gibi oldu bi arkadaşıma hiçbirsey olmadı dedim ne zayıfmış bünyem alışıkta değill böyle aşılarasende iyi oll bak dünyaya bikere geliyoruzz
Ruyamdada kocam benden boşanıyordu buneydii
Woooooooooooooooo kallp bonyosu yaptı gözlerim afiyet olsunJou
Minnosprenses
mavikelebek34
Wilma11
bebeklinick
MssPARE
Simurgp
Cookiie
ASSOSyal
clara
Catlak-kurabiye
Kahve __Kokusu
Madammor
Morrmeneksee
@Yasnaz
Selam Kahveseverler Topiği
Afiyet bal şeker olsun kuzum benimmm bende bugün şuan bitkisel çay içiyorumm beraber olsun❤❤Jou
Minnosprenses
mavikelebek34
Wilma11
bebeklinick
MssPARE
Simurgp
Cookiie
ASSOSyal
clara
Catlak-kurabiye
Kahve __Kokusu
Madammor
Morrmeneksee
@Yasnaz
Yaaaa çok tatlı olmuş bu beybiiimmJou
Minnosprenses
mavikelebek34
Wilma11
bebeklinick
MssPARE
Simurgp
Cookiie
ASSOSyal
clara
Catlak-kurabiye
Kahve __Kokusu
Madammor
Morrmeneksee
@Yasnaz
Yaşlanınca jouAfiyet bal şeker olsun kuzum benimmm bende bugün şuan bitkisel çay içiyorumm beraber olsun❤❤
Flaşla çektim şuan hahahah
Eki Görüntüle 2906132
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?