- 14 Nisan 2021
- 4.159
- 22.153
- 258
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #20.921
Ba yıl dım mmmmmmmEki Görüntüle 2906404
Jou @Morrmeneksee @ASSOSyal @zorunlunick D u t Minnosprenses @Yasnaz MssPARE Kahve __Kokusu @mavikelebek34 @Migim @Catlak-kurabiye @pina @Emma3 @Bal Perisi @Mavera4268
Kahveniz bol akşamınız mutlu olsun
Hepimizin koca var kız ben ne yapicam.bahcede 4 tur Hahhahaha
Bu bu bu ne demek madam beni beni beni bihteri yalniz.mi birakiyon
Ba yıl dım mmmmmmm
Mor aşağı himmm bende kahve
Bihter benim hassas noktam kiyamam sanaBu bu bu ne demek madam beni beni beni bihteri yalniz.mi birakiyon
Ettin tabi canısı cok sağolMutlu edebildiysem ne mutlu bana
Mor aşağı himmm bende kahve
Ettin tabi canısı cok sağol
Onlar bu ateşle.böyleyse fazla ateş yan etki yapamsin bize sarmasınlarBihter benim hassas noktam kiyamam sanaOnlar ateşliyosa bizde onlari ateşliyelim canniiimm
Severim kuzuda seni kastettim mor aşığı diye bende kahve aşığı demek istedimAhhh bir morsever daha bende bayiliyorummbu renge
Pareeeeeeeeeeeeeee anladun senOnlar bu ateşle.böyleyse fazla ateş yan etki yapamsin bize sarmasınlar
Yokk yokk biz uzağız bize anca sataşırlar ateş atarlarOnlar bu ateşle.böyleyse fazla ateş yan etki yapamsin bize sarmasınlar
HeeSeverim kuzuda seni kastettim mor aşığı diye bende kahve aşığı demek istedim
Teşekkür ederim canım eline sağlık yapmış kadar ugrasmissinHeebende severim kahve caniimm sizlere jest yapmak istedim bari yapamiyoz ellerimizle etiket yapalim
Yokk yokk biz uzağız bize anca sataşırlar ateş atarlarAma en yakınındakine (kocişlere ) ateş saçarlar
Aman amana sataşmasınlar gitsinler kocalarini yaksinlarYokk yokk biz uzağız bize anca sataşırlar ateş atarlarAma en yakınındakine (kocişlere ) ateş saçarlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?