- 16 Aralık 2019
- 21.380
- En iyi cevaplar
- 1
- 84.267
- 598
- 32
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #21.021
Hoş geldin neredeydinMinnosprenses @Jou @zorunlunick @MssPARE D u t @Catlak-kurabiye
Ay daha kim vardı çooookkk uzun zaman oldu sanki
Herkese selaaaaaaaaaaamm
Hoşbuldum, gezmelerdeydim kız bakamadım hiç forumaHoş geldin neredeydin
Ooohh sefan olsunHoşbuldum, gezmelerdeydim kız bakamadım hiç foruma
Nasılsın canım, neler yapıyorsun?Ooohh sefan olsun
İyiyim canım kv yi taşıdık yerleştirdik şükürNasılsın canım, neler yapıyorsun?
Aaa nereye taşıdınız, yerleştirdiniz?İyiyim canım kv yi taşıdık yerleştirdik şükürsen nasılsın
Bende kahvaltılarda çok yerim kırmızı biberi çiğden. Dene kurbimmAa ciddi mi hiç denemedim. Afiyet bal şeker olsun
Ya bize yakın ev aldılar evlerini satıp . Yeni evdeki adam çıkmadı. Eski evi alanların da günü doldu bunları sıkıştırdı. Biz eve işçi sokucaz diye. Bende dedim eşyaları bi odaya çekin gelin bizde kalın. Ne olacak. Tamam dediler .10 gün kadar bizde kaldılar. 1 haftadırda buraya hem yerleşmeye çalışıyo hem işçiler geliyo falan. Daha dün bitti şükürAaa nereye taşıdınız, yerleştirdiniz?
Kendi taşınıp yerleşemiyor muydu birde ne oldu ki
Çok şükür kuzum iyiyim Allah bugünümüzü aratmasın
Amiin amin canımAaa nereye taşıdınız, yerleştirdiniz?
Kendi taşınıp yerleşemiyor muydu birde ne oldu ki
Çok şükür kuzum iyiyim Allah bugünümüzü aratmasın
Ortalık karışmışYa bize yakın ev aldılar evlerini satıp . Yeni evdeki adam çıkmadı. Eski evi alanların da günü doldu bunları sıkıştırdı. Biz eve işçi sokucaz diye. Bende dedim eşyaları bi odaya çekin gelin bizde kalın. Ne olacak. Tamam dediler .10 gün kadar bizde kaldılar. 1 haftadırda buraya hem yerleşmeye çalışıyo hem işçiler geliyo falan. Daha dün bitti şükür
Çok şükür perim sen nasılsın, neler yapıyorsunSelam canımm nasılsın
whuuuu sabah sabah ne bu enerji maşaAllahhhhhValla ben kahvaltimi yaptim boreklik hamur yogurdum iç hazırladım koydum kenara ayran da hazır ettim şimdide kek yaptim yeni çay la onu yiyecem
Aynen canımOrtalık karışmış
10 gündür yorulmuşsundur sende Allah yardımcın olsun dinlenirsin artık işler bittiğine göre
Nickom
Aynen şimdi aradı kahveye çağırıyoO zaman gözler aydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?