- 28 Haziran 2011
- 63.688
- 159.894
- 898
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #21.041
On ikiye daha var cocomGud aftırnın olmadı mı
Bir kahve içip döneceksen ne ala dolmayı sıkıştırmasın elineAynen şimdi aradı kahveye çağırıyobaban gelsin sizi alsın kahve için gidin deyü
Yok dokmayı geçen gün yedik dahaBir kahve içip döneceksen ne ala dolmayı sıkıştırmasın eline
Ben 12 den önce girdim herhalde aftırnınaOn ikiye daha var cocom
Bende iyiyim çok şükür canım. Hep aynı ev işleri yat kalk her gün birbirinin aynısı canımÇok şükür perim sen nasılsın, neler yapıyorsun
Küçük şirin bir yer helede eskiçarşısı ve gezilecek mekanları çok güzel Rabbim nasip eder gezmeyi insallahSafranboluyu çok merak ediyorum gitmeye hiç nasip olmadı tarihi yerleri çok severim inşallah gidecegiz Allah nasip olursa
Memleket sevdası bi başkadır
Geçen seneden kalma varsa dedim kuru çok severimdeYok taze dolmakışlıklar daha kurumadı
Aman aslında en iyisi dermişim tatilden dönen herkes gibiBende iyiyim çok şükür canım. Hep aynı ev işleri yat kalk her gün birbirinin aynısı canım
Yok gel ben sana yeni kuruyanlardan yaparımGeçen seneden kalma varsa dedim kuru çok severimde
Aman aslında en iyisi dermişim tatilden dönen herkes gibi
Arada değişiklik oldu mu iyi oluyor perim ama sürekli evde de bunalıyor insan
ahah herşeyin yeri ayrı ya evde güzel ama arada lazım kaçmak dediğün gibiGeçen seneden kalma varsa dedim kuru çok severimde
Aman aslında en iyisi dermişim tatilden dönen herkes gibi
Arada değişiklik oldu mu iyi oluyor perim ama sürekli evde de bunalıyor insan
His geldin kokomm özledim seni kuzum yaMinnosprenses @Jou @zorunlunick MssPARE D u t @Catlak-kurabiye
Ay daha kim vardı çooookkk uzun zaman oldu sanki
Herkese selaaaaaaaaaaamm
Tamam atla gel şaban gibi geleyim son ayak nazlı şiki şiki nazlıYok gel ben sana yeni kuruyanlardan yaparım
Memleketteydim kuzum gezdim geldim, nasılsınSelam canımm nerelerdeydin
Kız allah seniTamam atla gel şaban gibi geleyim son ayak nazlı şiki şiki nazlı
Memleketteydim kuzum gezdim geldim, nasılsın
Aaa niye gümbürtüye gitti?ahah herşeyin yeri ayrı ya evde güzel ama arada lazım kaçmak dediğün gibi
Tabi kız bizim bu sene izinlerde gümbürtüye gitti. Haftasonlarıda düğünlerden bel doğrulmuyor
Gel diyince aklıma film geldi dutum ondan öyle didimKız allah seniadanada seğilmisin sen çık gel işte kaç saatlik yol şunun şurası
Hoşbuldum parem bende özledim yaa hepinizi, nasılsın bakimHis geldin kokomm özledim seni kuzum ya
Beklerim kuzumAaa niye gümbürtüye gitti?
Ayyy deme onu hiç bzide gittik zaten düğüne mevlüde gitmişiz
Gel diyince aklıma film geldi dutum ondan öyle didimfırsatım olunca isterim zaten gelmek 1 saat falan herhalde burdan orası
Hoşbuldum parem bende özledim yaa hepinizi, nasılsın bakim
Unutmak ne mümkün diyicüm şimdi olmayacak etiket yapmayıncaBenü hatırlıyon mu bebusum
Inşallah kuzum seviyorum sizin orayı zatenBeklerim kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?