Valla tüm sosyal medyalarım kapalı olunca akımlardan da haberim yok
Bende domates sosu yapanlardanım
Dediğini de deneyim bakalım
Minnosprenses Jou @zorunlunick MssPARE @dut agaci Catlak-kurabiye

Ay daha kim vardı çooookkk uzun zaman oldu sanki

Herkese selaaaaaaaaaaamm
Hoşgeldin canoo yaa özlettin
Bende kahvaltılarda çok yerim kırmızı biberi çiğden. Dene kurbimm yeşilde yerim kırmızıda biber olsun yiter
Ciddi mi kız bende çiğ biberi hiç sevmem. Yeni yeni şu kıl biber derler ya ince onlardan belki yiyorum

Eşimin senelik izni iş yerinde herkese aynı veriliyor canım komple iş yerini kapatıyorlar. O yüzden istediği zaman çıkıyorum diyemiyor. Tam izninde benim hamilelik Durumu vardı kanama olyyor diye yatmam gerekiyordu. O yüzden evde geçirdik

Hoşbuldum kurabiyem ısırırım hepinizi bende sizleri özledim hemde çok çok

Kahvaltılarımın vazgecilmesi o kıl biberler kütür kütür yirim kırmızıyıda annem alıştırdı çok faydalı diye alıp alıp verdi. Bende alıştım öyle

Aaaa öyle izin veren iş yerini ilk defa duydum

Sağlık olsun da tatile gidilir izin yapılır canım ne diyelim hayırlısı böyleymiş diyip susuyor oturuyor insan

Ohh ne guzel İyiyim nasıl olayım canım
Mikemmel, harikulade, en en en iyisi ol

Aaaa öyle izin veren iş yerini ilk defa duydum

Sağlık olsun da tatile gidilir izin yapılır canım ne diyelim hayırlısı böyleymiş diyip susuyor oturuyor insan

Mikemmel, harikulade, en en en iyisi ol
Öyle canım bayrama bağlıyorlar komple fabrikayı kapatıyorlar.
nasip olsun napalım vardır herşeyde bir hayır

Hoşbuldum kurabiyem ısırırım hepinizi bende sizleri özledim hemde çok çok
Bizde çok özledik canım yagitmiyorsun dimi artık bi yere
Kahvaltılarımın vazgecilmesi o kıl biberler kütür kütür yirim kırmızıyıda annem alıştırdı çok faydalı diye alıp alıp verdi. Bende alıştım öyle
Hahah kız nası güzel anlatıyorsun iştaha geldim valla

Bayrama bağlanması belki sizin açıdan iyi olmuyordur kuzum tatilin 3 5 günü bayrama gidiyordur ama izin olsunda çamurdan olsun
Yani biraz gidiyor ama olsun inşallah seneye güzel değerlendirmek nasio olur
Bizde çok özledik canım yagitmiyorsun dimi artık bi yere

Hahah kız nası güzel anlatıyorsun iştaha geldim valla
Açım açımm daha kahvaltı etmedim ondan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…