- 16 Aralık 2019
- 21.380
- En iyi cevaplar
- 1
- 84.267
- 598
- 32
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #21.141
Afiyet plsun kuzum@ASSOSyal
Jou
Catlak-kurabiye
Minnosprenses D u t
@zorunlunick
coconatt
@mavikelebek34
@Yasnaz
@Migim
@madammor
Hadi gelin kahve içelim haftalar sonra.ilk kez yapıyorum
Eki Görüntüle 2906719
Bir gün kafede böyle kahve içen birini görürsek cocooooo diye gidip sarılırmışızYavv senin bu bardağını gördüğüm an dirke coco diyom hahaha
Aboovvv vallahaa rezillikk ortada sonra
Hahah başımıza gelecekleri kestiremiyorumAboovvv vallahaa rezillikk ortada sonra
Afiyet olsun şekerim@ASSOSyal
Jou
Catlak-kurabiye
Minnosprenses D u t
@zorunlunick
coconatt
@mavikelebek34
@Yasnaz
@Migim
@madammor
Hadi gelin kahve içelim haftalar sonra.ilk kez yapıyorum
Eki Görüntüle 2906719
Başka bardağım yokmuş gibi hep bunla içiyorum joumYavv senin bu bardağını gördüğüm an dirke coco diyom hahaha
Sarılalım sıkı sıkı deyip sıvışırsınız
Hahah neyse biz sarılmadan önce soralım en iyisiBaşka bardağım yokmuş gibi hep bunla içiyorum joum
Sarılalım sıkı sıkı deyip sıvışırsınız
O daha mantıklı tabi yalap şalap öpülmedenHahah neyse biz sarılmadan önce soralım en iyisi
Döngünün kaçıncı günlerindesin canımKızlar konu açacaktım ama sonra hangi başlık altında yazacağımı bilemedim bugün sol yumurtalık mi kasık mi desem bilemedim o bolge de bi batma ve ağrı var 5 dk felan böyle dolaşıyorum ilk ağrı hissedince uzandığımda da ağrı oluyor ama sonra uzaninca geçiyor varmı hiç böyle birşeye şahit olan bilgisi olan ??
Bu sefer hiç takip edemedim ama regl biteli bir hafta oldu en azDöngünün kaçıncı günlerindesin canım
Belki yumurta oluşuyordur onun ağrısıdır canımBu sefer hiç takip edemedim ama regl biteli bir hafta oldu en azCookiie p düzensiz olur
Inşallah öyledir ☺ sağol yanıtsız bırakmadığın için canım ❤Belki yumurta oluşuyordur onun ağrısıdır canım
Inşallah öyledir ☺ sağol yanıtsız bırakmadığın için canım ❤
Şunuda sonuna eklemiştim canım ama geç kaldım sanırım. Rica ederim ne demek inşallah iyi birşeye işarettirYada üşüttüysen kendini idrar yolları olabilir. Sıcak tut biraz kendini canım bakalım ayaklarına falan sıcak su koy
Böbrek ağrısı o canımKızlar konu açacaktım ama sonra hangi başlık altında yazacağımı bilemedim bugün sol yumurtalık mi kasık mi desem bilemedim o bolge de bi batma ve ağrı var 5 dk felan böyle dolaşıyorum ilk ağrı hissedince uzandığımda da ağrı oluyor ama sonra uzaninca geçiyor varmı hiç böyle birşeye şahit olan bilgisi olan ??
Başın sağolsun canımSıcak suya ölü dogumum dan beridir fobim var koymuyorum ama sıcak tutarım kendimi ☺☺InşallahCookiie
Bakayım belki yarına geçerBöbrek ağrısı o canım
çorap alışkanlığım da hi c yoktur vallaBaşın sağolsun canım
Çoraplarını falan çıkarma ayağından dikkat et. Bizlere üşütmek hiç yaramıyor sıcak olucaz hep
İnşAllah canım inşallahBakayım belki yarına geçerSağolasın
çorap alışkanlığım da hi c yoktur vallaAynen herkes kendimi sıcak tutmamı söylüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?