- 17 Ocak 2020
- 28.138
- En iyi cevaplar
- 1
- 40.886
- 598
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #21.441
Sağlıkla kucakla kahvecigim7 Eylül gibi , yani belli diil tam tarih , Eylül'ün ilk haftası diyeyim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağlıkla kucakla kahvecigim7 Eylül gibi , yani belli diil tam tarih , Eylül'ün ilk haftası diyeyim![]()
Aynen öyle yaparuk vallaEvet en sagliklisi bittermiş ameeeeaann bugün hangisini bulduysak onu yeriz bizde![]()
İnşallah aminSağlıkla kucakla kahvecigim
Overlok makine almak istiyorum valla ona taktımOo süper canım, en azından kendin için yapma imkanın var![]()
Banu alkan şarkısıyla gelliyorum sana bakk aklımdan bile gecmişti zaten
Gözler kahverengi![]()
Ula sosyalimm yaaa yerim seni benn ❤❤Hazırım bana herşeyi anlatabilirsiniz de![]()
O zaman![]()
Geçmiş olsun nickommÜniversitedeyken cafede çalışıyordum, soda altılı paket açıyorum tam, paketi acmamla bütün sodalar peşpeşe patlamisoardi etraf soda ve cam kırıkları içinde kalmıştı .
O gün Allah korudu elim yüzüm gözüme cam firlamadi çünkü, her yere sicrarken
Bı de balık tutanların arkasından geçerken çok korkuyorum.
Oltayı atarken gözüme girecek diye, hatta bayağı abartiyorum ablam kızıyor![]()
Benim gözlerde yeşilOooo en sevdiğin sarkıyı yollamışsın banaa
Sende gittikçe bağa benzemeye başladun heleebende bunun üzerine bulup atıyorum böyle şetler
![]()
GüzelimGeçmiş olsun nickomm
Hahahaha oyyy romantikliğe gell helee gitte duduşinden bi öpüverrBenim gözlerde yeşilEsim sevgiliyken benim icin ezberleyip kulagima söylemisti. Yalnız benim içiin bak yeşil yeşil..
Ahhh anularim depreşti kalkamda yanina gideyim
![]()
Anca öperim zatenHahahaha oyyy romantikliğe gell helee gitte duduşinden bi öpüverr![]()
Kırmızıysa çok seksiAnca öperim zatenGeldi benim kırmızı
![]()
Aboovvvvv geçmiş olsunn 5 gün de ben bile sağa dokunamicammAnca öperim zatenGeldi benim kırmızı
![]()