- 28 Haziran 2011
- 63.691
- 159.896
- 898
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #21.421
Bunu yapman iyi olmuş, bak şimdi nasıl buyuyecek nickomAz evvel bende aloeverama kızdım biliyomusun aynı sebepten .
İki yıldır bir arpa boyu yol alamadı bunlar Atacam bunları ben filan dedim.
Annemler bende şuan, onlar ikna etti yapma guzum etme guzum diye
Kolay da ikna oluyorsam demek
Hahahah benim kızz benim göxler kahverengiiGozlEr kahverengi demişsin ya alintiladim.
Kiminki dedim benimki değil cunku
Üniversitedeyken cafede çalışıyordum, soda altılı paket açıyorum tam, paketi acmamla bütün sodalar peşpeşe patlamisoardi etraf soda ve cam kırıkları içinde kalmıştı .
O gün Allah korudu elim yüzüm gözüme cam firlamadi çünkü, her yere sicrarken
Bı de balık tutanların arkasından geçerken çok korkuyorum.
Oltayı atarken gözüme girecek diye, hatta bayağı abartiyorum ablam kızıyor
Arada gözünü korkutmak lazım diyosun yaniBunu yapman iyi olmuş, bak şimdi nasıl buyuyecek nickom
Hep dedenin suçuHahahah benim kızz benim göxler kahverengiiannemin yeşil babam ela rengii ben iste kahverengi kardeşimde kimden alduk yavvv
Dedem de masmavi gözleriiii halamın ise yemyeşill babannemde elaHep dedenin suçu
Ayy kocani oltayla havaya kalkmış hayal ettim bı anAllah korumuş zorunlum ya yüzüne gözüne gelmemiş dediğin gibi
Ayy benim eşimin kapüşonlusuna taktırdı balıkçının teki adamı gırtlaklayacaktı benimki
Evet kuzum, açmayan çiçeklere bak aticam seni haa falan deyince açıyormuşArada gözünü korkutmak lazım diyosun yani
Alla alla hiç anlamıyorum zaten bu gözler işini .Dedem de masmavi gözleriiii halamın ise yemyeşill babannemde ela
Anam sen hastanede mi karıştın joumDedem de masmavi gözleriiii halamın ise yemyeşill babannemde ela
Oyyu başuma geleeeeeAlla alla hiç anlamıyorum zaten bu gözler işini .
Benimde evde dede ebe herkes maviş.
Ablam kahve
Anneme öyle diyomm bende ne iş karistirdinizmi beni hastanede naptunuz dedim yavAnam sen hastanede mi karıştın joum
Sana söylemiyorlar belkiAnneme öyle diyomm bende ne iş karistirdinizmi beni hastanede naptunuz dedim yav
Ahahah havaya kalkmadan adamın dibinde buldum kendini, gülsem gülemiyorumAyy kocani oltayla havaya kalkmış hayal ettim bı an
Hayır adam bı de asker, hiç gelemez de öyle yanlışlıklara civikliklara filan
Heran herşey olabilirrSana söylemiyorlar belki
7 Eylül gibi , yani belli diil tam tarih , Eylül'ün ilk haftası diyeyimSelam canım, doğum ne zaman çok az kalmış
Sağlıkla kavuşursunuz ınş canım7 Eylül gibi , yani belli diil tam tarih , Eylül'ün ilk haftası diyeyim
İnşallah aminSağlıkla kavuşursunuz ınş canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?