- 25 Ağustos 2019
- 62.525
- 120.078
- 698
- 31
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #21.521
Evett ama cok biğucu hava 2 gündür mahvetti beni yaaNemden dolayi burdada aslinda cok sicak yok ama nem var o bi bunaltiyor ki sorma
Dikkat git kuzummmKızlar hakkınızı helal edin alışverişe gidicem buharlaşmadan gelirim inşaAllah
Aman dikkat bol su iç çıkKızlar hakkınızı helal edin alışverişe gidicem buharlaşmadan gelirim inşaAllah
Dikkat etcez guzum yapcak yokEvett ama cok biğucu hava 2 gündür mahvetti beni yaa
Benimki hala yollarda marketten ne alıp geliyorsa artık bigün eve bos geldiği yokDikkat etcez guzum yapcak yokBugün çarşıya gidecektim gitmedim esime aldirdim alınacakları O derece gözüm yemedi gitmeyi
Benimki hala yollarda marketten ne alıp geliyorsa artık bigün eve bos geldiği yok
Bamya, pirinç pilavı,sulu patates, kavun,çorba7 ye kadar cok varr iyi düşün
Hahahaha abovvv iyi menüüBamya, pirinç pilavı,sulu patates, kavun,çorba
Yeterli mi üstad
Demiiii arıyorumm arıyorum biriyle konuşmalardaOohh oohh masallah baksın güzel karısına
Geli guzum gelirr aahh o kimle konusuyo bu suphesi yok muDemiiii arıyorumm arıyorum biriyle konuşmalarda
Çok çok çok çok çok severmHahahaha abovvv iyi menüü
Bamya hiç sevmem ya
Vaayy vayyy senin elin lezzeti başkadurr tabiiÇok çok çok çok çok severmaşkım o benim
Ooyyyy ne içiyunnb
Nes içiyorum jouuummmVaayy vayyy senin elin lezzeti başkadurr tabii
Ooyyyy ne içiyunnb
Hahahahah elimde pıçaklaa sallarummm haa kimle konuďuyodun dedim busaat olmuş nerdesin dedimm kapı açtığım gibii dur dur sakin ol diyo kuaföre gittim dedimya dün diyo kesin oalcağınu demedin dedim geç içeru dedimGeli guzum gelirr aahh o kimle konusuyo bu suphesi yok muHep şeytanin vesvesesi bosver sen onu
Bende nanenli sakız çiğniyemmmNes içiyorum jouuummm
Yağcılar da inecek varVaayy vayyy senin elin lezzeti başkadurr tabii
Ooyyyy ne içiyunnb
Off hepsi can sıkıntısı beybim yoksa icmeyik yemeyikBende nanenli sakız çiğniyemmm
Biz yemekk yedukk
Keskee hep yesekte kilo almasakkkOff hepsi can sıkıntısı beybim yoksa icmeyik yemeyik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?