- 17 Ocak 2020
- 28.138
- En iyi cevaplar
- 1
- 40.886
- 598
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #21.641
KorpecikAmaaann yasa bak
Yıllar çok hızlı geçiyor sosyalim daha geçen 24 tümAmaaann yasa bak
Tmm evlen sen,zamanı gelmiş kelebekimHangi tarafı seçiyim bilemedimama bütün arkadaşlarım çift ben tek
Ben sürünürüm o kesinSabah nasıl kalkcaz yatakta olmamız lazım biliyorsun değilmi
Onu durduramiyoruz ki maalesef, giden gidiyoYıllar çok hızlı geçiyor sosyalim daha geçen 24 tüm
Geçer başıma aç gözlerini diye deler artık gözlerimiBen sürünürüm o kesinama sende nisa var naparsin bilmem kahvem
Zamanını bekliyoİşte zamanı geldi de
Korpecik
Ahh canlarımmmÇıtır çıtır
Doğru adamı bulduğun gbi yapış derim ben .Hangi tarafı seçiyim bilemedimama bütün arkadaşlarım çift ben tek
Biraz baskı yaparsak razı olacakTmm evlen sen,zamanı gelmiş kelebekim
Aynen bekliyorum işte napiyimZamanını bekliyo
Bu bebeler de yatacakları zamanda yatmiyorlar ama okula giderken zorla kalkıyorlar hiç şaşmazGeçer başıma aç gözlerini diye deler artık gözlerimi
Sıkıntım burda zaten güven problemim var ve doğru kişi olduğunu anlayabileceğimi bilmiyorumDoğru adamı bulduğun gbi yapış derim ben .
Doğruluğu da saçma sapan davranmıyor olmasından belli oluyor
Potansiyel yüksek görünüyor nickomDoğru adamı bulduğun gbi yapış derim ben .
Doğruluğu da saçma sapan davranmıyor olmasından belli oluyor
Biraz baskı yaparsak razı olacak
Gün geçtikçe yaşlandığımı düşünüyorumOnu durduramiyoruz ki maalesef, giden gidiyosen şimdiye bak
Anlarsin anlarsın emin ol belli ederSıkıntım burda zaten güven problemim var ve doğru kişi olduğunu anlayabileceğimi bilmiyorum
Orası öyle tabi ama neler duyuyoruz görüyoruz korkuyorum açıkçasıAnlarsin anlarsın emin ol belli edersonuçta iki günde nikah masasına oturmayacaksın
Aslında haksızlık etmeyeyim teyzesi benim kız uyuyor olur olmadık zamanda uyuyan anası yatayım ben zorlasa olsaBu bebeler de yatacakları zamanda yatmiyorlar ama okula giderken zorla kalkıyorlar hiç şaşmaz
Hepimiz aynısını düşünüyoruz çünkü hepimiz yaş alıyoruz her geçen günGün geçtikçe yaşlandığımı düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?