- 17 Ocak 2020
- 28.138
- En iyi cevaplar
- 1
- 40.886
- 598
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #21.641
KorpecikAmaaann yasa bak![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
KorpecikAmaaann yasa bak![]()
Yıllar çok hızlı geçiyor sosyalim daha geçen 24 tümAmaaann yasa bak![]()
Tmm evlen sen,zamanı gelmiş kelebekimHangi tarafı seçiyim bilemedimama bütün arkadaşlarım çift ben tek
![]()
Ben sürünürüm o kesinSabah nasıl kalkcaz yatakta olmamız lazım biliyorsun değilmi![]()
Onu durduramiyoruz ki maalesef, giden gidiyoYıllar çok hızlı geçiyor sosyalim daha geçen 24 tüm![]()
Geçer başıma aç gözlerini diye deler artık gözlerimiBen sürünürüm o kesinama sende nisa var naparsin bilmem kahvem
![]()
Zamanını bekliyoİşte zamanı geldi de![]()
Korpecik
Ahh canlarımmmÇıtır çıtır![]()
Doğru adamı bulduğun gbi yapış derim ben .Hangi tarafı seçiyim bilemedimama bütün arkadaşlarım çift ben tek
![]()
Biraz baskı yaparsak razı olacakTmm evlen sen,zamanı gelmiş kelebekim![]()
Aynen bekliyorum işte napiyimZamanını bekliyo![]()
Bu bebeler de yatacakları zamanda yatmiyorlar ama okula giderken zorla kalkıyorlar hiç şaşmazGeçer başıma aç gözlerini diye deler artık gözlerimi![]()
Sıkıntım burda zaten güven problemim var ve doğru kişi olduğunu anlayabileceğimi bilmiyorumDoğru adamı bulduğun gbi yapış derim ben .
Doğruluğu da saçma sapan davranmıyor olmasından belli oluyor
Potansiyel yüksek görünüyor nickomDoğru adamı bulduğun gbi yapış derim ben .
Doğruluğu da saçma sapan davranmıyor olmasından belli oluyor
Biraz baskı yaparsak razı olacak![]()
Gün geçtikçe yaşlandığımı düşünüyorumOnu durduramiyoruz ki maalesef, giden gidiyosen şimdiye bak
![]()
Anlarsin anlarsın emin ol belli ederSıkıntım burda zaten güven problemim var ve doğru kişi olduğunu anlayabileceğimi bilmiyorum
Orası öyle tabi ama neler duyuyoruz görüyoruz korkuyorum açıkçasıAnlarsin anlarsın emin ol belli edersonuçta iki günde nikah masasına oturmayacaksın
![]()
Aslında haksızlık etmeyeyim teyzesi benim kız uyuyor olur olmadık zamanda uyuyan anası yatayım ben zorlasa olsaBu bebeler de yatacakları zamanda yatmiyorlar ama okula giderken zorla kalkıyorlar hiç şaşmaz![]()
Hepimiz aynısını düşünüyoruz çünkü hepimiz yaş alıyoruz her geçen günGün geçtikçe yaşlandığımı düşünüyorum![]()