- 27 Mart 2019
- 30.572
- 113.656
- 598
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #21.941
Ben seni seviyorum sende beni sev ama başka.kimse kimseyi sevmesin yaaaaaaaBeni sevmek herkese açık parem sende sev
Hahaahhha saçımı çekisine öleremm sosyaaalimmmmmmmm offf bak ısırım seniii
Evt eneklilik banane geri adım atmıyorum ben enekliliğimi yaşıyorumEmekliliği duydum da Enekliliği şimdi duydum bacım
Yok ben sana kızarmayım hıccccNiye kiziyon ki aglarim ben
Gaza gell de ateşlen beybiiiiidötüm kalktıay bile sancam kendimi durun ayol gaza getirmeyin beni
Huhuvvvvvvvb sen bana ateş diyecen haaa bende ateşlemeyecemmm hehhh ele bi ateşlerumkii aklun şaşarrr
Picaklu seni anladımSenide sevelumm pareeeeeeeeeeeeee anladun sen oniii
Arkadaslarının cogu degıldir oHayatta memleket tutmam aklimda ins bi daha sormuycamarkadaşlarımın çoğu sivasli
Hehhhhhh şunu bileydunnnPicaklu seni anladım
Pek bir yorgunum ya gaza gelmeyede üşendimGaza gell de ateşlen beybiiiii
Seviyom seni pareeemm çok mucukluBen seni seviyorum sende beni sev ama başka.kimse kimseyi sevmesin yaaaaaaa
Yerimm seniii mervommm canum canumm ❤❤Şaştuum bak
Süpürgem hizmetine amade joummHahaahhha saçımı çekisine öleremm sosyaaalimmmmmmmm offf bak ısırım seniii
Ayyy onu sen bana de hergün hasta gibiyim evde okadar baydı beni artık evPek bir yorgunum ya gaza gelmeyede üşendimbu sıcaklar beni mafetti
Hiiiim yasayacak memleket mi yok kayseri, gel İstanbula sen bosver orasi ööögggArkadaslarının cogu degıldir o
Türkiyenin yarısından çoğu sivaslıdır
Joun senii oper yerrr aklumii oynuyon aklumiiiSüpürgem hizmetine amade joumm
Burdayım menekşem yettim geldim
aynı durumdayız ballım.evden dışarı çıkamıyorum sıcak pandemi aşımda yokAyyy onu sen bana de hergün hasta gibiyim evde okadar baydı beni artık ev
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?