- 27 Mart 2019
- 30.572
- 113.656
- 598
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #21.961
Başladı yine amanHahaahhha saçımı çekisine öleremm sosyaaalimmmmmmmm offf bak ısırım seniii
Herkese yürü tabi piç miyim kiParem, joum, Meneksem, Asosyalim ben hepunuzu cok seviyorum
Yaaaa bendeee bendeeeeeeeParem, joum, Meneksem, Asosyalim ben hepunuzu cok seviyorum
Joun senii oper yerrr aklumii oynuyon aklumiii
Kız 6 eylülden sonra aşısız cıkmak bile yasaklanıyor ben birtanesine oldumaynı durumdayız ballım.evden dışarı çıkamıyorum sıcak pandemi aşımda yokeve de tahammülüm yok kış gelsin pencere önü kahveler içilsin bu kadar da özledim haaa
Onlarin hepsini birden sevmezsen dövüyorlar, picakliyorlar, saçını çekiyorlar sende oyleymissin demek ki, kizlaaar bu da bizim gibi deli ciktiHerkese yürü tabi piç miyim ki
Bakalım tek sansım gelin olup gelirsem gelirim ben o zmn sana haber verecem ama bı 64646473 yıl bekleyebılırsın pinamHiiiim yasayacak memleket mi yok kayseri, gel İstanbula sen bosver orasi öööggg
Evde bir taş buldum aytaşı galıbaBurdayım menekşem yettim geldim
Pinoşuummm bende seniiiiiiiParem, joum, Meneksem, Asosyalim ben hepunuzu cok seviyorum
At kuzucum takmaya devam benBakalım tek sansım gelin olup gelirsem gelirim ben o zmn sana haber verecem ama bı 64646473 yıl bekleyebılırsın pinam
Evde bir taş buldum aytaşı galıbasen geldin aklıma foto atayımda bak o mu degıl mi anlarsın belki sosyalim
Simdi sormaya korkuyorum belki bunuda sormusumdur kanseride nerdesin gerci hicbiryer bilmemBakalım tek sansım gelin olup gelirsem gelirim ben o zmn sana haber verecem ama bı 64646473 yıl bekleyebılırsın pinam
Evde bir taş buldum aytaşı galıbasen geldin aklıma foto atayımda bak o mu degıl mi anlarsın belki sosyalim
Ben döverim sevmeyecek kimse kimseyi doverimmm uleynnnOnlarin hepsini birden sevmezsen dövüyorlar, picakliyorlar, saçını çekiyorlar sende oyleymissin demek ki, kizlaaar bu da bizim gibi deli cikti
Senide severuz deli gel bi öpeyim seni
Ya bende olacaktım ama düşük yaptım bebeğim biraz zor bir süreç geçirdim tavsiye edilmedi birde tekrar tedavi var yakında netçeni şaşırdım ev hapsine gircem anlaşıln:)Kız 6 eylülden sonra aşısız cıkmak bile yasaklanıyor ben birtanesine oldum
Ikinciye hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?