- 7 Temmuz 2018
- 8.486
- 17.191
- 248
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #21.981
Merkezdeyim canım benSimdi sormaya korkuyorum belki bunuda sormusumdur kanseride nerdesin gerci hicbiryer bilmem
Geçmiş olsun canım, hayırlı sonuçlar olsun inşYa bende olacaktım ama düşük yaptım bebeğim biraz zor bir süreç geçirdim tavsiye edilmedi birde tekrar tedavi var yakında netçeni şaşırdım ev hapsine gircem anlaşıln:)
Onlarin hepsini birden sevmezsen dövüyorlar, picakliyorlar, saçını çekiyorlar sende oyleymissin demek ki, kizlaaar bu da bizim gibi deli cikti
Senide severuz deli gel bi öpeyim seni
At kuzucum takmaya devam ben
AminnnnGeçmiş olsun canım, hayırlı sonuçlar olsun inş
Çok geçmiş olsun canım benim.. Rabbim jouya çatlağa sana bebıs isteyen tüm kardeşlerimize evlat versin guzel haberlerinizi alalım insllahYa bende olacaktım ama düşük yaptım bebeğim biraz zor bir süreç geçirdim tavsiye edilmedi birde tekrar tedavi var yakında netçeni şaşırdım ev hapsine gircem anlaşıln:)
İnşallah kuzum 20 yıldır asla oraya ayak basmam diyordum ama sanırım gelicem bi kac ay icindeMerkezdeyim canım bengelirsen beklerım goruselim ınsallah
Amaaaaa tühh bee.. Ee bu ne taşı o zmnYok canımcim değil
Hahaa beybi burda hepimiz son beyin bükücü relaxAminnnnozamana kadar kafa ütüleyecek çok zamanım var
Aminnnn çatlak la tüp topiğindede yazışıoz çatlak kurabiye dimiÇok geçmiş olsun canım benim.. Rabbim jouya çatlağa sana bebıs isteyen tüm kardeşlerimize evlat versin guzel haberlerinizi alalım insllah
Aaaa vallamıı dıyonİnşallah kuzum 20 yıldır asla oraya ayak basmam diyordum ama sanırım gelicem bi kac ay icinde
Biseye benzetemedim sedef de değil meneksemAmaaaaa tühh bee.. Ee bu ne taşı o zmn
Ahahaha kim kime gücü yettiği kadarHahaa beybi burda hepimiz son beyin bükücü relax
Buda vuruyor yaaaa dur sen vurma ben senin yerine vururumöpçen tabi benim de namlulum var vurum ha
Tebriyesizz paree
Ben cok dua ederım kızlar bılırAminnnn çatlak la tüp topiğindede yazışıoz çatlak kurabiye dimisenin o dua eden dillerine kurban çiçammmm
Elindeki merdaneyi yavaşça yere birakHahha Bende bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?