- 7 Temmuz 2018
- 8.486
- 17.191
- 248
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #22.041
Hacdan gelmıs tek bilgi buBilmiyorum ki kuzum istersen google da bi arat görsellere
Kız valla hıc sallamıyorlar benım annemde dugune gıttı bandırmaya gunluk 5 defa arıyorum maskeni tak dıe.Cenazede dolusmuslar eve gelen giden bitmemiş cok kalabalikmis dedim bunlar corona olur haberlik oluruz ucuz yirttilar
Ayy iyi etmişin valla canım ya. Bi ordan bi burdan dürtüyorum seniHoş bulduk kurabiyem takıldım peşine buralara kadar geldimanca beraber kanca beraber
Sanada sorduk semt neresi diye cevap vermedinUlu orta randevulaşmalar felan aile var burda aaa
Ayy canımmm sen buna mı takıldınUlu orta randevulaşmalar felan aile var burda aaa
Googleda arat belki cikarHacdan gelmıs tek bilgi bu
Ay canim Allah korusun hepimiziKız valla hıc sallamıyorlar benım annemde dugune gıttı bandırmaya gunluk 5 defa arıyorum maskeni tak dıe.
Gorsen videoları kımsede maske yok ya.
bende çok seviyomm 10lu paket önümde olsunAyy hiç halim yok bi ara yapalım, halley çok severim seni görünce hep o aklıma geliyo
ben mi şey ben hımm kaçırmışım orayıSanada sorduk semt neresi diye cevap vermedin
Ulu orta burda olanları bir görsen duysan okusan ooooooo en masumu bu neler nelerUlu orta randevulaşmalar felan aile var burda aaa
aaaa en sevdiğimmm ortamUlu orta burda olanları bir görsen duysan okusan ooooooo en masumu bu neler neler
Bendeeeeeebende çok seviyomm 10lu paket önümde olsunkimselere vermem
Ben en azından dövüyorum,sen namluyu cikartmistin hemencecik, korkudan kafayi vura vura aptal oldumben mi şey ben hımm kaçırmışım orayıhalkalıdayım cano .hemende zoppalıyon haaa
Yaw arkidis ne yediginizi bulamadimGel yiyelimmm yanınada gazoz açarım sana
Napam gücüm ancak ona yetiyorBen en azından dövüyorum,sen namluyu cikartmistin hemencecik, korkudan kafayi vura vura aptal oldum
bana halley alço derler gel güzelim gazozun hazırUludağ gazoz olsun
Hahaha ben senin 1.5 katınimNapam gücüm ancak ona yetiyorkol gücüme güvenmem 48kilo çelimsizin tekiyim neyime güvenem anacım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?