- 9 Ekim 2020
- 5.883
- 7.884
- 148
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #22.061
Ee ven dayak mı yiyem yaniHahaha ben senin 1.5 katınim
Halley yiyicukkYaw arkidis ne yediginizi bulamadim
İsırmasunlarr diş gibi bırakurlar bunlarr topikteki kim varsaahahah pudralayalım kıyamadım bak şimcikısırtmayalım ozamn
Afiyet olsun bende yiyeyim bariHalley yiyicukk
kızz yazık el kadar popo kime yeter ancak biz dişleriz ozamnİsırmasunlarr diş gibi bırakurlar bunlarr topikteki kim varsavallahaa kaçışımız olmazz
Ye aşkoş ilaçlı gazozla iyi giderAfiyet olsun bende yiyeyim bari
Evettttt ama kıyamam kuzz teyzelerine bi ısırık veririummmkızz yazık el kadar popo kime yeter ancak biz dişleriz ozamnbize yeter
bi elimize geçsinde bir ısırımlık verilir canımEvettttt ama kıyamam kuzz teyzelerine bi ısırık veririummm
En sevdigimden sonra nuri abümüze böbrek nakli mi olicezYe aşkoş ilaçlı gazozla iyi gider
Hahaha önce bi doğuraktaa hayırlısıbi elimize geçsinde bir ısırımlık verilir canımbiz bi bulakta önce
Tu allah seni öyle desenebana halley alço derler gel güzelim gazozun hazırsende hiç itiraz etmedin ama zevki nerde bunun
tercihen kalp böbrek çok kara borsaya düştüEn sevdigimden sonra nuri abümüze böbrek nakli mi olicez
he sende hemen dünden razıTu allah seni öyle desene
Bebekim annemler bendeler pek giremiyorum gibi gbi .
İyim canım çay faslı ne olsunBebekim annemler bendeler pek giremiyorum gibi gbi .
Napiyosun
İyim canım çay faslı ne olsunsen döndünmü evine
Oo söylemişmiydin ya kaçırmışım benDondum aydin'dan kuzum, 6 gün evvel .
Bende çayım önümde bı turlu yudumlayamadim, acı acı tatsız geliyor şekeri birakaliİyim canım çay faslı ne olsunsen döndünmü evine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?