- 25 Ağustos 2019
- 62.526
- 120.082
- 698
- 31
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #22.121
Canim canummm nerelerdesinn yaaa hiç uğramıyorsun pek buralaraAyy tabii olurum nasilsiniz kizlar
Ohh ne güzelHaaa o zaman güney galiba yaa benimki mesela güneyyy ve mutfak salon inanılmazz sıcak oluyorrr yatak odam küçük odam serin oluyor oyüzden uykumuz derin gibii geçiyor
Abovvv bizim iyi bukonuda yaaa vallaha çok güzel foşur foşur uyuyozOhh ne güzelbizde sıcak olunca sabah bi bakmışsın oturma odasında uyuyoruz
Güzel olur olmazmı hiçAbovvv bizim iyi bukonuda yaaa vallaha çok güzel foşur foşur uyuyoz
Yok benim kurallarım var malesefSizde geçiyosunuzdurr kucukodaya
Canim canummm nerelerdesinn yaaa hiç uğramıyorsun pek buralara
Kabarmamis kek bilirdim seniii nasul aluşmuştum ona yav
Sen nasılsın herşey yolunda inşaallahh
Aaaa doğrudurr kuzumm çocuk varsa çok girilmiyor zaten buralara çokta göz önünde olcak tabi bide olsunnYaa canimsin çok teşekkür ederim bende iyiyim çocuklarla ilgilenmekten hiç vaktim olmuyor uğruyorum ama yazamıyorum biseyler eşim bu akşam evde degildi ucuyle ilgilenmekten pert oldum şimdi uzandım biraz
Tövbe bismillahh ne kuralmış kızzzzYok benim kurallarım var malesef
Vallahi bende bu yaz hem çok sıcak hemde insanı daraltıyor kışı sabırsızlıkla bekliyorumAaaa doğrudurr kuzumm çocuk varsa çok girilmiyor zaten buralara çokta göz önünde olcak tabi bide olsunn
Bende sıcaktan baydumm kekimm busene yazdan nefret ettimm
Sev beni affederim kiBian yazdım kuzum affet bu sever
Yav anla işte daTövbe bismillahh ne kuralmış kızzzz
Ballukuymakkkk❤Heyoooo
Oy sana kurbanSev beni affederim ki
Evett hiç bukadar nefret etmezdim beni yorgunluk etti hep hergün yoegunum halbuki birşey ettiğimde yok ne garip yaVallahi bende bu yaz hem çok sıcak hemde insanı daraltıyor kışı sabırsızlıkla bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?