- 18 Kasım 2020
- 20.834
- 50.091
- 548
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #22.321
Ahahah iyi bakalım henüz soh et etmedimCanim catlagin arkadaşıymis oda bizim gibi deli
Kuzu doktor randevum vardı disardaydim icabet edemedim kahve davetine kusura bakma buralardaysan şimdi icekya ben 1.30 da yattım pekde geç değil sanırım sıcaklardan kalkamıyoruz.bir kahve ayıltır bizi gidem de yapam karşılıklı içeriz
Aşko yemek yicez şimcikk üstüne de ne güzel gider kahveKuzu doktor randevum vardı disardaydim icabet edemedim kahve davetine kusura bakma buralardaysan şimdi icek
Asıl sıkıntı vedalaşmak kuzu iş yerinde uzun yıllar çalışınca ayrılmak zor oluyor ben çok ağlamıştım Bodrum'dan buraya geldiğimdeKızlar 2 haftafır işe gitmiyorum zaman nasıl geçmiş ya yarın iş başı
Son 1 ayım
Hangi öğün bu öğle akşamAşko yemek yicez şimcikk üstüne de ne güzel gider kahve
akşam yemeği oluyorHangi öğün bu öğle akşamikindinin arasında kuzu bende acım
Ahaaaaaa bizde ölsende 9 önce oturmassin o sofraya doğru olan bu aslında Ankarayi çok severim keşke imkan olsaakşam yemeği oluyorbabamların düzeni böyle bende alıştım artıkk gel beraber yiyelim aşko
Bu saatte ancak görebildim etiketi
9 da çok geç bebem yaAhaaaaaa bizde ölsende 9 önce oturmassin o sofraya doğru olan bu aslında Ankarayi çok severim keşke imkan olsa
Kışın kar yağdığında gidersen beni hatırla9 da çok geç bebem yabende çarşamba dönüyorum istanbula güzel ankaramla son günlerim
Gidin kuzumm ❤Valla su an oturuyorum ama birazdan kv gile gidecekmisiz herhalde belki gideriz dedi eşim evde tatil bugün ya
Haklısın canım bende 2 yıldır buradayıö severim iş yerindekileriAsıl sıkıntı vedalaşmak kuzu iş yerinde uzun yıllar çalışınca ayrılmak zor oluyor ben çok ağlamıştım Bodrum'dan buraya geldiğimde
Fındık Rize'de olmuyor mu zaten ay.Rozeliyim kız ben findık benden ne arar
Giresunda bildigim kadariyla bide eşimin koyündede var fındıkk ama bize bedava geldiği için bilemedim kuzummFındık Rize'de olmuyor mu zaten ay.
Nerde oluyor da
Napiyim bitanemm akşam yemeğimizi yedik oturuyoruz haber izlicezSen Napion
ankaraya yazın bile gelsen bir hırkan olacak yanındaKışın kar yağdığında gidersen beni hatırlabuz gibi sogunu seven deli fundayi ilk gittiğim de havaalanından indim üzerimde askılı bir kıyafet üstünde blazer ceket kalem etek havaalanına nasıl tekrar girdigimi bilememistim egeli olunca soğuk nedir bilmiyorsun ceviz büyüklüğünde ki karı ilk defa Ankara'da görmüştüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?