- 28 Haziran 2011
- 63.697
- 159.902
- 898
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #22.361
Napım canım oturuyorum sen napıyosun
RuhsarrrBen görünmüyor muyum yaw niye bana kimse yazmiyo
Oh ne güzelBende biraz tembellik yapıyorum uzandım
İyi haberlerin olsun inşallah neden ?Oh ne güzelben bütün gün hastanedeydim
Ya hiç sorma ufak bi vajinal siğil cıktı 1 aydır doktora gittim bugün yakılcak dedi. Ayrıca polikistik olumuşum 4 senedir hastanelerdeyim yoktu böyle bişey yeni cıkmışİyi haberlerin olsun inşallah neden ?
Polikistik sonradan olmaz ki ama Allah Allah çok şaşırdım .Ya hiç sorma ufak bi vajinal siğil cıktı 1 aydır doktora gittim bugün yakılcak dedi. Ayrıca polikistik olumuşum 4 senedir hastanelerdeyim yoktu böyle bişey yeni cıkmış
Ya gösterdi ultrasonda tesbih görünümlü kistler bak dedi gördüm bende cok sasırdım.Polikistik sonradan olmaz ki ama Allah Allah çok şaşırdım .
Öncesinde gorulmemesine şaşırdım kuzum.Ya gösterdi ultrasonda tesbih görünümlü kistler bak dedi gördüm bende cok sasırdım.
Ben seni hep görüyorum cannıımmmm❤Ben görünmüyor muyum yaw niye bana kimse yazmiyo
Yok aşkım benim gebelik eşimden dolayı benim herseyim temiz cıkmıstı. Bugün bunu öğrendim gösterdi gözümle görmesem yok dicemde adetlerim günü gününe olur sadece bu doğum olayımdan sonra az kanamam oluyo 2 gün sonra lekeye geciyo ondan olabilirmi acaba. Bide burdan biri pcos ultrasonla teshiş edilmez kan tahlili lazım dedi pcos görünümü olabilir filan dedi kafam cok karıstıÖncesinde gorulmemesine şaşırdım kuzum.
Bugün pkos dedilerse kesin vardır da önceden niye diyen gören olmadi onu algilayamadim.
Geçmiş olsun, senin gebelik pkostan ötürü gecikiyordu belki de
Bana çok ters artık kuzuankaraya yazın bile gelsen bir hırkan olacak yanındadiz boyu karla büyüdüm ankarada ama artık eskisi kadr kar da yok;( fundamı her daim hatırlarım senin içinde gezerim kışa gene gelcem buyur sende gel ozamn
Kıyamam sana kuzum ben görüyorum seniBen görünmüyor muyum yaw niye bana kimse yazmiyo
Kuzu ev işi, turşu, ütü, çarşı, pazar çok yoğun geçiyor sen napıyorsun bebeğim
Nikom bugün benim çok ışım.vardi yeni siteye girdim yavrum.nasilsin
Hahahahah maşaallahhh sanaa amann çıktın zaten işten oohhh keyfe bak misssTabikide bebemmm o zaten paranormal aktivty gibiydikadının baya bir tahtası eksikti bildiğin hasta işte 5yıl aynı yerde iyi dayandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?