Ya hiç sorma ufak bi vajinal siğil cıktı 1 aydır doktora gittim bugün yakılcak dedi. Ayrıca polikistik olumuşum 4 senedir hastanelerdeyim yoktu böyle bişey yeni cıkmış
Polikistik sonradan olmaz ki ama Allah Allah çok şaşırdım .

Ya gösterdi ultrasonda tesbih görünümlü kistler bak dedi gördüm bende cok sasırdım.
Öncesinde gorulmemesine şaşırdım kuzum.

Bugün pkos dedilerse kesin vardır da önceden niye diyen gören olmadi onu algilayamadim.

Geçmiş olsun, senin gebelik pkostan ötürü gecikiyordu belki de

Öncesinde gorulmemesine şaşırdım kuzum.

Bugün pkos dedilerse kesin vardır da önceden niye diyen gören olmadi onu algilayamadim.

Geçmiş olsun, senin gebelik pkostan ötürü gecikiyordu belki de
Yok aşkım benim gebelik eşimden dolayı benim herseyim temiz cıkmıstı. Bugün bunu öğrendim gösterdi gözümle görmesem yok dicemde adetlerim günü gününe olur sadece bu doğum olayımdan sonra az kanamam oluyo 2 gün sonra lekeye geciyo ondan olabilirmi acaba. Bide burdan biri pcos ultrasonla teshiş edilmez kan tahlili lazım dedi pcos görünümü olabilir filan dedi kafam cok karıstı

ankaraya yazın bile gelsen bir hırkan olacak yanında diz boyu karla büyüdüm ankarada ama artık eskisi kadr kar da yok;( fundamı her daim hatırlarım senin içinde gezerim kışa gene gelcem buyur sende gel ozamn
Bana çok ters artık kuzu evli mutlu cocukluyum bekarken çok gelmiştim evlendim en fazla çarşı pazara AVM ye yani ahh eski günler ağ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…