- 9 Ekim 2020
- 5.894
- 7.895
- 148
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #22.341
Rozelim benimRozeliyim kız ben findık benden ne arar
Çay içeceğiz bizde canımNapiyim bitanemm akşam yemeğimizi yedik oturuyoruz haber izlicezsen
Süper kuzumm benimde eşim izinli bugünÇay içeceğiz bizde canım
İçerimmm şuandada içiyom zaten daha önce hiç minnoş bir rizeli tanımamıştım tanıdıklarım hep cadıydıHahahah rozeliyimm evett
Çay var çay içenmiii
Hahahaha zır deliyimdir bakk canım benimmİçerimmm şuandada içiyom zaten daha önce hiç minnoş bir rizeli tanımamıştım tanıdıklarım hep cadıydısen nie minnoşssun acep
Ayy cadılıkta laf mııı burnumdan getirdilerHahahaha zır deliyimdir bakk canım benimm
Okadar cadılarmı yavvv söyle onlara ayağını denk alsınlarr benim halleyime caduluk yapamazlarr
Anaaa oderece şaşırdum heptenn kisilikle alakalı zaten kuzum memleketle hiç alakası yokAyy cadılıkta laf mııı burnumdan getirdilerneyseki işten ayrıldım da artık görmüyorum heryerden çürük çıkabiliyor işte bak benim rozelime ne kaddarr datlış bir hatun
Tabikide bebemmm o zaten paranormal aktivty gibiydiAnaaa oderece şaşırdum heptenn kisilikle alakalı zaten kuzum memleketle hiç alakası yok
rozeli yapsın
Sırtındaki sepetin ben olayum hamali ben olayum hamali ben olayum harozeli yapsınrozelinden öteye gidelum yali yali
Ha uşağum ha ha ha hehehehyyytSırtındaki sepetin ben olayum hamali ben olayum hamali ben olayum ha
Napım canım oturuyorum sen napıyosun@Yasnaz napiyosun loliiii
Sifa olsun kuzum, varyant sürekli yenileniyorKızlarr aşı oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?