- 28 Haziran 2011
- 63.696
- 159.901
- 898
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #22.461
Ne çekti be zavallıVallaha yazuk yavvv delik deşik ettiler totomuu hayvanlarr![]()
aşılamadan önce 15 gün iğne vurulmuştum gene toto iğne olayy vıyy başuma gele
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne çekti be zavallıVallaha yazuk yavvv delik deşik ettiler totomuu hayvanlarr![]()
aşılamadan önce 15 gün iğne vurulmuştum gene toto iğne olayy vıyy başuma gele
![]()
Insaallahh kelebeğummmmçok geçmiş olsun canım inşaAllah tez vakitte iyilerşirsin
Benim hareket ettirirken hafif ağrıyor kolum. Şuan bir baş ağrısı halsizlik falan var onlamı alakalıdır bilmiyorumAynen Valla
Günaydın bebeğim geçmiş olsun neyin var
Valla artık aşıyı olup öyle sonuca bakmak yapacak birşey yok
Korksakta olacağız artık![]()
Hoşgeldin kuzummGünaydın işe dönüş kahvemle geldimEki Görüntüle 2908673
Ah geçmiş olsun bitanemmIdrar kuzumm yüksek hemde ağır geçiriyorum sabah akşam iğne vurulcam persembe güne kadarr persembe gunu teirar doktora gitcem belimde taş falan varmı diye bakılcak oramda feci şekilde ağrı geçirdim
Sanırım yırttım çok abartılı birşeyim yok şimdi sağlık ocağıan gittim geldimBugünüde atlatırsan yırttın demektirr coktan göstermesi lazımdı sana![]()
Hahaaaaaaa tabisiii kirazimGenciz güzeliz sizi üzeriz balımkahvem
![]()
Yaa okadar yol gidilir mi yaaa;( kıamam sana .biraz zahmetli olacak ama ihmal etme sakınn rozelimYaaaaaaaa halleyimm canum benumm sen ne kadar güzel bi meleksin teşekkür ederiimm ❤
Sağlik ocağı vurdurmadı bu hiç iyi olmadı benim icin ya akşam tekrar gene hastaneye busefer tekbaşıma gitcem onca otobus yol falan zaten çok fena yakıyo totomu![]()
aha birtane daha bulduk
Perşembe akşamı bitmiş olcak sabah akşam vuruluyorum kuzummYaa okadar yol gidilir mi yaaa;( kıamam sana .biraz zahmetli olacak ama ihmal etme sakınn rozelimsağlık için katlanacaksın kaç tane iğne var?
Inşaallahh yaaa hep biz kadınlar çekiyoz zaten ahh ahhhAh geçmiş olsun bitanemmbende rahimde enfeksiyonda bel ağrısı çok çekmiştim çok iğneler kullandım çok zordu. İnşallah geçsin gitsin biran evvel
![]()
Benim ruh yaşım daha oynakaha birtane daha buldukbende kabul edemiyorum 29.5 ta kaldım bende
biyolojik yaş çok acımasız durmuyor yerinde kıpırdak
![]()
Super vallahaa böyle devammSanırım yırttım çok abartılı birşeyim yok şimdi sağlık ocağıan gittim geldim![]()
Sorma ne varsa bizdeInşaallahh yaaa hep biz kadınlar çekiyoz zaten ahh ahhh![]()
2.de vurur beni kesinSuper vallahaa böyle devamm![]()
Teşekkür ederim tatlımHoşgeldin kuzummafiyet olsun ...