- 20 Mayıs 2021
- 1.542
- 2.769
- 63
- 24
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #22.501
Ben ne belirtiler gosterecem bakalimBenim ertesi gün başladı ateşim bile yükselmişti![]()
Aşkım sen denize girdigin için mi enfeksiyon olmuşsun

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben ne belirtiler gosterecem bakalimBenim ertesi gün başladı ateşim bile yükselmişti![]()
Ben de iğneyi hissetmedim ama ilk 5 dk kolumu bırakamadımBanada bir korku geldide birden de anlamadım bile hızlı birşekilde yapıverdi![]()
Bende bırakmadım diyorum soğuk birşey old koluma birşey oluyor galiba sonra farkettim pamuk soğukmuşBen de iğneyi hissetmedim ama ilk 5 dk kolumu bırakamadım![]()
Bilmiyorumki kuzumm biyerden nerden kaptıysam belkide adetim hep 2 ay ust uste gecikti 1 ay ya oda enfeksiyon yol açmış olabilir nerden bana bulaştığını bile bilmiyorumBen ne belirtiler gosterecem bakalim
Aşkım sen denize girdigin için mi enfeksiyon olmuşsun![]()
Joumm su iç 3 lt iç gündeBilmiyorumki kuzumm biyerden nerden kaptıysam belkide adetim hep 2 ay ust uste gecikti 1 ay ya oda enfeksiyon yol açmış olabilir nerden bana bulaştığını bile bilmiyorum![]()
Limonlu su etti kociş bana 1 litre içecekmişimJoumm su iç 3 lt iç günde
Evet onu iç. Üstüne de 2 lt normal su yatana kadarLimonlu su etti kociş bana 1 litre içecekmişim![]()
Yok ya20 gun ulaşamıcam sana vallahaaaa işin çok melooooooooo sabah akşam uykularda fala![]()
Heee dersin sonra elço haklıydı falan diyeee görürsünYok ya![]()
Gece işemeye rahat bırakmay zaten yaa hersaate bir cişe kalkıyom çok kötü yqEvet onu iç. Üstüne de 2 lt normal su yatana kadar![]()
HahahahBende bırakmadım diyorum soğuk birşey old koluma birşey oluyor galiba sonra farkettim pamuk soğukmuş![]()
Olsun mesanem temizlencek bol suyla joum bunun en güzel ilacı su biliyorsun içGece işemeye rahat bırakmay zaten yaa hersaate bir cişe kalkıyom çok kötü yq
Canim gittin mi doktora geri konuları okuyamadım, nasil oldunBilmiyorumki kuzumm biyerden nerden kaptıysam belkide adetim hep 2 ay ust uste gecikti 1 ay ya oda enfeksiyon yol açmış olabilir nerden bana bulaştığını bile bilmiyorum![]()
İşte evet başka bir korkanıda görünce insan içinde bastırdığı duygular ortaya çıkıyorHahahahBenden daha korkanlarda var ama mesela 6 kisi oluyor ya biz gorumcem esimin halasi ve 3 kizi ile gittik kızının birini görsen tir tir titriyordu kız onu öyle gördükçe bende doğal olarak banya gerildim
![]()
Dikkat et kurban olduğum maydanoz icirirdi annem hep bana enfeksiyon olduğumda vücuttaki iltihabı da atar hem salata yap ye sirke ve soğan la beraber ya da kaynat içBilmiyorumki kuzumm biyerden nerden kaptıysam belkide adetim hep 2 ay ust uste gecikti 1 ay ya oda enfeksiyon yol açmış olabilir nerden bana bulaştığını bile bilmiyorum![]()
Benim bir ara kroniklesmisti doktor sunu dedi idraririmizla iltihap asagi inermis, tuvalet tutmamamizda gerekirmiş yoksa daha kotu olurmusuz. Su ne kadar icer ne kadar tuvalete gidersek o kadar çabuk enfeksiyonu atarmisizOlsun mesanem temizlencek bol suyla joum bunun en güzel ilacı su biliyorsun iç![]()
Evett kuzum maydanoz iyi gelir akşama bende edicem onuDikkat et kurban olduğum maydanoz icirirdi annem hep bana enfeksiyon olduğumda vücuttaki iltihabı da atar hem salata yap ye sirke ve soğan la beraber ya da kaynat iç![]()
Evett bebişimmm içiyommmOlsun mesanem temizlencek bol suyla joum bunun en güzel ilacı su biliyorsun iç![]()
Evet bende ne zaman idrar tahlili versem illa çok az düzeyde de olsa birşey çıkıyor. Hep öyle diyor idrarını tutma suyu bol iç. Ne kadar içersek o kadar mesaneyi yıkar şekilde oluyor sanırımBenim bir ara kroniklesmisti doktor sunu dedi idraririmizla iltihap asagi inermis, tuvalet tutmamamizda gerekirmiş yoksa daha kotu olurmusuz. Su ne kadar icer ne kadar tuvalete gidersek o kadar çabuk enfeksiyonu atarmisiz