- 18 Kasım 2020
- 20.831
- 50.087
- 548
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #22.701
kısmet artık benim özel günüme geliyo bakalım değişmezseBende düğünümde balayimda regldim
Neyse ki biz nikahta yapmıştık savaşımızı düğüne kalmadan![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kısmet artık benim özel günüme geliyo bakalım değişmezseBende düğünümde balayimda regldim
aferinnnnişanlıyken demeye başladım canım o hemen anne baba dedi çünkü ben de demek durumunda kaldım
tam ortaya yazarım boydan
![]()
2 yıldır bekliyor biraz daha beklesinşansa bak enişteye yazık![]()
Ay valla dügünde regl olmak çok kötü olduBende düğünümde balayimda regldim
ah cnm biz zaten kendimiz bulduk birbirimizi anamın kabahati neDeme oyleee gıııı anan mutlu olll diye güzel bi yuvanı kurr çoluk çocuğuna karış diye everdii seniii canumm canuummm ❤❤
2 yıldır bekliyor biraz daha beklesin![]()
Kına yerini bulmuş desene .Ay valla dügünde regl olmak çok kötü oldubende takvime baktım dügüne denk geliyordu regl allahtan önceki oldum kınada bitti
![]()
Ay çok utandım şuan ya
Koronadan sonra sastu kuzumm benim adetim öyle duydum menekşem öyle dedii ama kisiden kisiye degisiyoeAaa onuda etkiliyor mu enfeksiyonNormalde düzenli mi peki adetlerin
Benim cook düzensizdir bol gecikmeli
![]()
Hahahahaha nasul tanistinizzah cnm biz zaten kendimiz bulduk birbirimizi anamın kabahati ne![]()
birde baan sorAy çok utandım şuan yagözümde canlandı tobe tobe .
Susuyum![]()
Guzuum sen koronada mı atlattin cok gecmis olsunKoronadan sonra sastu kuzumm benim adetim öyle duydum menekşem öyle dedii ama kisiden kisiye degisiyoe
Korona mi atlattin senKoronadan sonra sastu kuzumm benim adetim öyle duydum menekşem öyle dedii ama kisiden kisiye degisiyoe
Rabbimiz koruyacak da insanlar işi bulandırıyorGuzuum sen koronada mı atlattin cok gecmis olsunRabbim cümlemizi korusun bakalim asılarida olduk
![]()
Tabii nisanda olduk eşimle aşkoKorona mi atlattin sen
Ağır mi atlattin ciğere filan iniyor ya bazilarinda
Canım hala içimde şüphe var ama yapacak birseyde yokRabbimiz koruyacak da insanlar işi bulandırıyor![]()
arkadaş ortamında klasikHahahahaha nasul tanistinizz![]()
Evettt bitanemm ama çok şükür ben hafif atlattımm eşim sadece ağrılı geçti tad kaybı bile ona olmadı bana 4 gün bi gitti sonra geldi çok şükürrGuzuum sen koronada mı atlattin cok gecmis olsunRabbim cümlemizi korusun bakalim asılarida olduk
![]()
Amaannn dötümmmm sen mutlu olsaa bırak kaynanayı falan hella olsun rest çektiarkadaş ortamında klasik)) sonra görüştük birdahada alana kadr peşimi bırakmadı safkan aşıktı reddedemedim bende
tam bir baş belasıydı ama ailesi taş koydu.sonra eşimde onlara rest çekti evlendik.üstelikte ailesi benmle daha tanısmadan rest çekti
bankacı kız bakıyorlarmıs oğluşlarına
![]()