- 17 Ocak 2020
- 28.138
- En iyi cevaplar
- 1
- 40.886
- 598
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #22.721
Şüphelerimizi konuşmak için ağzımızı açamıyoruz kiCanım hala içimde şüphe var ama yapacak birseyde yok![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şüphelerimizi konuşmak için ağzımızı açamıyoruz kiCanım hala içimde şüphe var ama yapacak birseyde yok![]()
Çok şükür ağır gecmemisEvettt bitanemm ama çok şükür ben hafif atlattımm eşim sadece ağrılı geçti tad kaybı bile ona olmadı bana 4 gün bi gitti sonra geldi çok şükürr
dünyayı verseler benden geçmeyecek bir öküzüm var neysekiAmaannn dötümmmm sen mutlu olsaa bırak kaynanayı falan hella olsun rest çekti![]()
Evettt ya oyüzden atesim hiç yoktu koorna aşı olunca ilkkezz ateşim fırladıı koronayı yaşayan daha hafif geçiyormuş aşıdan sonraÇok şükür ağır gecmemisBir daha yasatmasin Allah cümlemize artik herseyden korkar olduk
![]()
Aayyyydünyayı verseler benden geçmeyecek bir öküzüm var neysekiaman umrumdamı sanki kayınpedroyu hiç tanımam kaynanayıda bayramdan bayrama çekirdeksiz üzüm gibiyiz
![]()
Haklısın canım ne acı bi durum degil mi birde imza atiyosun asi olmadan. Ölürsen sorumluluk bizde değil diyorlar resmen. İnsan hayati bu kadar ucuz isteŞüphelerimizi konuşmak için ağzımızı açamıyoruz ki![]()
Hastayken de hastaneye yatirmiyorlar bile .solunum yetmezliği olursa gelirsiniz diyorlR.Haklısın canım ne acı bi durum degil mi birde imza atiyosun asi olmadan. Ölürsen sorumluluk bizde değil diyorlar resmen. İnsan hayati bu kadar ucuz iste![]()
inşaAllah gelmez bir daha insan psikolojik olarakta yıpranıyor.Evettt bitanemm ama çok şükür ben hafif atlattımm eşim sadece ağrılı geçti tad kaybı bile ona olmadı bana 4 gün bi gitti sonra geldi çok şükürr
AhahahahhaAayyyy![]()
Oooyy oyyy nasil bir devire denk geldik yaşamak her gecen gün daha zor oluyorHastayken de hastaneye yatirmiyorlar bile .solunum yetmezliği olursa gelirsiniz diyorlR.
Öl geber yani
Ben korona olmadim hic ama asi olunca rahatsizlanmadimdaEvettt ya oyüzden atesim hiç yoktu koorna aşı olunca ilkkezz ateşim fırladıı koronayı yaşayan daha hafif geçiyormuş aşıdan sonra
uzun zamandır etiket yapmadım
bebeklinick @Kahve __Kokusu @Migim
mavikelebek34
Jou @Morrmeneksee @MssPARE @ASSOSyal
Cookiie @Buralardutluuugdu
@coconatt
@Catlak-kurabiye
Kız 1 hafta 1 ay nasıl başarıyorsun. Ben sadece akşamları yapıyorum zorİnsan evde tatilde olunca kk ye giremiyorsun
Bende hiç giremedim bi hafta sosyal medya detoksu yaptım çok iyi bişey
Bide tekrar deneyecegim
Bi ay yapmayı düşünüyorum azıcık merak etsin![]()
bende arabanın birinen duydum söylüyorum bilmem miiiiiiiiiiiiiiiEh şimdi koca akşam bilmemmmiii diye gezerim minnoşş![]()
Neler yapıyorsun nasılsınBurdayım![]()
Benimde düğün günü denk geliyordu geciktirüci ilaç kullandım. Bıraktıktan 1 2 gün sonra gelmişti.Bende düğünümde balayimda regldim
Neyse ki biz nikahta yapmıştık savaşımızı düğüne kalmadan![]()
ben olmak istiyorum geciktirici istemem miss gibi uyurumBenimde düğün günü denk geliyordu geciktirüci ilaç kullandım. Bıraktıktan 1 2 gün sonra gelmişti.Minnosprenses düşünürsen atarım minnoşum adını
![]()
Çok ağıza takılıyor bu şarkıbende arabanın birinen duydum söylüyorum bilmem miiiiiiiiiiiiiii![]()
![]()
![]()
![]()
evettttttttttÇok ağıza takılıyor bu şarkı![]()
Tatile gitmeyeceksen tabi ol gitsin kız bende tatil için içmiştim. Cumartesi döncektik çarşambamı perşembemi ne bıraktım ilacı tam cumartesi sabah oldumben olmak istiyorum geciktirici istemem miss gibi uyurum![]()