Benimde düğün günü denk geliyordu geciktirüci ilaç kullandım. Bıraktıktan 1 2 gün sonra gelmişti. Minnosprenses düşünürsen atarım minnoşum adını
Düğün günü herkes gelinle damatin ciftlesecegini biliyor ya çok utanıyodum salondan çıkmaya ne biliyim bir babanij bunu tahmin etmesi , aha kizim bu gece elden gidiyeah durumu... çok zor çok

Düğün günü herkes gelinle damatin ciftlesecegini biliyor ya çok utanıyodum salondan çıkmaya ne biliyim bir babanij bunu tahmin etmesi , aha kizim bu gece elden gidiyeah durumu... çok zor çok
Ay kesinlikle bende hep aynı şeyi düşünürdüm birde düğünden sonra ilk aileyle görüşmek birde bizi havaalanına babam bırakmıştı

Ay kesinlikle bende hep aynı şeyi düşünürdüm birde düğünden sonra ilk aileyle görüşmek birde bizi havaalanına babam bırakmıştı
Biz düğün gecesi otelde kaldık .
Sabah uçağımız vardı annemlere geçtik .
El öpmeye
Ay Allah'ım sürekli gülüyorum utandigimdan.
Babam enistemler ablamlar filan hep içlerinden demiştir kesin.

Şey yapınca yüzünde güller açmış diye .

Ama esasen öyle bı durum yoktu

Ahahah yaa insan duramıyor ki dediğin gibi ne düşünüyorlar acaba ne diyorlar diye akılda hep bunlar
ben kimseyle görüşmedim. Bir babamla işte oda arabayla götürdü hemen döndü. 1 bucuk hafta sonra falan görüştük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…