- 31 Ekim 2019
- 11.001
- 39.998
- 548
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #22.901
Hahaaaaaaa sen erken uyumussun kuzu asıl ben kahve ful ayaktaErken uyumuşsunuz kahvecilerBen çaycı ayaktayım hala
Sen böyle cevaplar veriyon ya kendimle konuşuyorum sankiAynen bende hala bakır cezvemde yaparımmisafir gelincede genlde misafire yaptırırım
Ahahahahah kabul et artık ikizimsin daha ne ispatlayalım herşey dna mı hasbünallahSen böyle cevaplar veriyon ya kendimle konuşuyorum sankiAllah'ım
Burcun ne de bakayım çok inanmam ben amaAhahahahah kabul et artık ikizimsin daha ne ispatlayalım herşey dna mı hasbünallah
bende inanmam ama diyimBurcun ne de bakayım çok inanmam ben ama
Deget burcu da inanmıyorsan bence biz ikizden oteyiz tekizbende inanmam ama diyimburcum bu
burca fala hayatta inanmam fazlaca realist bir yapım var ,çok iyi dans ederim ,emekliliğim var yılda 2takım elbise ,herkes bana hastaDeget burcu da inanmıyorsan bence biz ikizden oteyiz tekizburca inanmayan hatun mu olur
Bende asla inanmamburca fala hayatta inanmam fazlaca realist bir yapım var ,çok iyi dans ederim ,emekliliğim var yılda 2takım elbise ,herkes bana hastabiz tek yumurta ikiziyiz müge aplaaaa helppp
ben yarın istbla gitmiyorum vazvaydım sana uçuyorum hemen bu hasretlik bitsinBende asla inanmamDans'ta kapışmak isterdim senlee bende iyi dansederim
acil helpp müge abla kavuştur bizi
Gel gel boş ver İstanbul kocayıben yarın istbla gitmiyorum vazvaydım sana uçuyorum hemen bu hasretlik bitsinkarındaş değilsek bile kafadarız bu kesin
Yooook benmki biraz kafamı allak pullak etti normalde uykusuzlktan dayanamam uykumda vr ama kafam doluGel gel boş ver İstanbul kocayı
sabahlar olmasın sohbet muhabbet ederizson gece diyemi uyumadın bakım sen ana ocağında
Hayırdır senin için inşaallah kuzuYooook benmki biraz kafamı allak pullak etti normalde uykusuzlktan dayanamam uykumda vr ama kafam dolu
Napün kız o satte
nasılsın kurbişim bu gün patrona çıkıcam demeliyim son ayıma girdimGünaydın tatlımn
Oyyy Piçak güzelümm beniimmBebikimmm ne heyecanıdirr bu kızzz
Güzelummmmmm çay güzelimm benimmm
İyim bitanem. Alıştıra alıştıra söyle adamanasılsın kurbişim bu gün patrona çıkıcam demeliyim son ayıma girdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?