- 28 Haziran 2011
- 63.695
- 159.899
- 898
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #22.881
Pinoşum noldu niye heyecan yaptinCanlar ben dün gece heyecandan uyuyamadım simdide sızmak üzereyim instagrama ilk gun resimlerini koyup uyuycam öpüyorum sizi komacan
Bayiltmasin da bayılsinBayiliyormus bayiliyormus
Kız sen harbi benim ikizimsin yarın doğru müge ye düğünden nefret ederim benya ben düğün özürlüyüm kendi düğünüme bile gidesim yoktuama seninkine gelem ben
Hahhaaa neydi o yenen birşey miydi bacıBen artık ev karısıyam aşkda neyimiş gııı amannn
ben sana dedim bizi pay ettiler dieKız sen harbi benim ikizimsin yarın doğru müge ye düğünden nefret ederim ben
temizlik malzemesi die hatırlıyorumHahhaaa neydi o yenen birşey miydi bacı
Süpürge süpürmusler mantıklıtemizlik malzemesi die hatırlıyorum
Niye ayirmislar bizi kör olmayasicalarben sana dedim bizi pay ettiler diedn aye bile gerek yok
Çöpçülerin suçu bacoooSüpürge süpürmusler mantıklı
ahahah her birimiz savrulduk bir kenara 3.müzde çıkarsa şaşırmamNiye ayirmislar bizi kör olmayasicalarbirde Anadolu ya dagitmislar
Bizden üç tane bu memlekete fazla olur yaf kaldırmazahahah her birimiz savrulduk bir kenara 3.müzde çıkarsa şaşırmam
Kahve icek mi ikiz çöpçüler inatÇöpçülerin suçu bacooo
bugün hiç kahvede içmedimmmKahve icek mi ikiz çöpçüler inat
Bebikimmm ne heyecanıdirr bu kızzzCanlar ben dün gece heyecandan uyuyamadım simdide sızmak üzereyim instagrama ilk gun resimlerini koyup uyuycam öpüyorum sizi komacan
Bebikimmm ne heyecanıdirr bu kızzzCanlar ben dün gece heyecandan uyuyamadım simdide sızmak üzereyim instagrama ilk gun resimlerini koyup uyuycam öpüyorum sizi komacan
Güzelummmmmm çay güzelimm benimmmErken uyumuşsunuz kahvecilerBen çaycı ayaktayım hala
Aaaaaaaabugün hiç kahvede içmedimmmniyeyse
Türkish kahveme hastayım bugün niyeyse çaya sardımAaaaaaaaikizim kahve kırmızı çizgimiz olmalı bol bol tüketilmeli okayyyy
Kahve dediğin şöyle okkalı fincanda cezve de yapılanın dan olur zatiTürkish kahveme hastayım bugün niyeyse çaya sardım
Aynen bende hala bakır cezvemde yaparımKahve dediğin şöyle okkalı fincanda cezve de yapılanın dan olur zatiben makinesinde misafire yapıyorum sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?