yaaaaa ne yemek yapıyorsunn
bende bombeee gibiyimm çok şükür ya bugün haliim yerinde
iyileştim çok şükürr son akşam iğne kaldııı
Çok sevindim guzumm iyi olmana Ne yapayım iste kara lahana dolması yaptim tursu var kendim kurmuşam Kuru fasulye pilav

Reactions: Jou
Çok sevindim guzumm iyi olmana Ne yapayım iste kara lahana dolması yaptim tursu var kendim kurmuşam Kuru fasulye pilav
oooooo daha ne olsunn off karalahana sarmasımı ayyy ne özledimm anneminn sarmasını ya çok yaparr
ama köydee karııııııı gelmedii daha

oooooo daha ne olsunn off karalahana sarmasımı ayyy ne özledimm anneminn sarmasını ya çok yaparr
ama köydee karııııııı gelmedii daha
Kendin yap canuum gerci nerde bulcan bahce lahanasını Ben köyde bahceden topluyorum getirip sarısarıveriyom Ne dolması sarması olursa olsun yerim ve ne turşusu olursa olsun yerim

Reactions: Jou
Kendin yap canuum gerci nerde bulcan bahce lahanasını Ben köyde bahceden topluyorum getirip sarısarıveriyom Ne dolması sarması olursa olsun yerim ve ne turşusu olursa olsun yerim
evettt müthişş birşeyy ama kocam pek sevmiyor bu tür şeylerii
nesekii ellerine sağlık kuzum benimm masanın bereketii bol olsun aşkum benumm

evettt müthişş birşeyy ama kocam pek sevmiyor bu tür şeylerii
nesekii ellerine sağlık kuzum benimm masanın bereketii bol olsun aşkum benumm
Saol asguuum hepimizin sofrası bereketli olsun. Benim kociş seçmez yemek et ot ne yapsam yer ondan rahatım Senin eşin nereli bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…