- 13 Nisan 2017
- 4.931
- 11.164
- 208
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #23.301
çalışıyorum joum kafam dağılsın diye bakınıyım neler konuşmuşlar dedim maşaAllah sarmalar turşular ohh misskelebüükkkk napıyinnnn
sağoll bitanemm hadii görüşürüzzzzSifa olsun kuzucumkan olsun can olsun
öyle diyorum aşkoKendin pişir kendin ye de o zaman
çok şükürr bugün dünden daha iyiyimmm yaa şimdi çıkıcam evde son bi iğne vurulmayaçalışıyorum joum kafam dağılsın diye bakınıyım neler konuşmuşlar dedim maşaAllah sarmalar turşular ohh miss
sen napıyorsun toparlandın artık
arkadan anladım keller seksidirYüzü görünmüyor nerden anladınseksi
kız önden bakınca mahmut abi çıkmasınarkadan anladım keller seksidir
Kayinvalidemler annemler hep bı araya geldik joum, şimdi vaktim oldi
Aaaa tahmin etmiştim ailenle gezmeye çıktınız düşündüm demekki kayınvalidenlere cettunuz süperrrKayinvalidemler annemler hep bı araya geldik joum, şimdi vaktim oldi
Hep siz mi kaybolacaksinizzzz.Aaaa tahmin etmiştim ailenle gezmeye çıktınız düşündüm demekki kayınvalidenlere cettunuz süperrr
Hahahahah haklısın o konuda bakHep siz mi kaybolacaksinizzzz.
Ateşin nasıl oldu
Ne ignesiydi kuzum, orasıni kaçırdım ben sanirimHahahahah haklısın o konuda bak
Çok şükürr bugün çok iyiyimm şuan akşam son iğnemi vuruldum 5 dk oldu eve gelelii
Iyileştim belli idrarımda yanma olmuyo ama bakalım yarın doktor randevum var kuzumm neolcak
Uuu kızz kaçırdın galiba ben 3 gün enfeksiyon için iğne vuruldum sabah akşamNe ignesiydi kuzum, orasıni kaçırdım ben sanirim
Bana hiç öyle gelmiyor yaaarkadan anladım keller seksidir
Bilmemmi benim herif te kelarkadan anladım keller seksidir
kuzucummmm afiyet olsun bende nedensem bu şarkıya daldım nedense pek bi beğendim sanki sence nasıll
Saol guzummkuzucummmm afiyet olsun bende nedensem bu şarkıya daldım nedense pek bi beğendim sanki sence nasıll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?