- 25 Ağustos 2019
- 62.513
- 120.036
- 698
- 31
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #23.421
Afiyet ball olsun periimm ❤❤
Oyşş allahummm kirazlarunii yerim yaaaaTabiki bitanem
diyete ve kahveyeMinnosprenses peri neyi eşlik etmiş olcakk
Ulan ben erken geldigimde hepiniz olmuyonuzz ben gelince sabah niye yoksunuz zukkumlarrr terbiyesizzzzlerrrrrrr ahlaksızlaarrrrrr
Sussssss geç geliyommuşş buhafta öylee kocayı boşayemm o zamanndiyete ve kahveyehep geç gelion sen elçooooo
ahahah kocanın ne suçu arSussssss geç geliyommuşş buhafta öylee kocayı boşayemm o zamann
Kiraz bitti yavrumOyşş allahummm kirazlarunii yerim yaaaa
Kiraz mevsimi bitti
Senünnn varmı kirazunnnnKiraz bitti yavrum
Kocam evde adamla uğraşıyorum kahvaltiyı gece geliyo beraber oturuyoruz buhaftaahahah kocanın ne suçu ar
ahahah tamam abla dur sakin ollllKocam evde adamla uğraşıyorum kahvaltiyı gece geliyo beraber oturuyoruz buhaftaama neseki haftaya sabahçı sabah gitcek işe haftaya mahvedicem sizii hele sabah olmayınn hele olmayınnn bak neoluyorrr erken geldigimdede olmuyodunuz ama beni konusturma meloo agzumi açturmaa vallahaaa keserum senii
ben sabah 6 akşam 10 arası buradayım
Tabi tabiii öyle dersin bi bakarsın aksam eve gelmiş melo 8 de uyup zıbarmuş melek gibi uyumuşşsşben sabah 6 akşam 10 arası buradayım
bu gün evi temizlicem hafta sonu yokum haberiniz olsun işlerim varTabi tabiii öyle dersin bi bakarsın aksam eve gelmiş melo 8 de uyup zıbarmuş melek gibi uyumuşşsş
haaahhhh yav ben malımı biliyorum malımı gördün mübu gün evi temizlicem hafta sonu yokum haberiniz olsun işlerim var
ahahah ama çeyiz üstü yapılcak be nasıl geleyim akşam evi süpür sil uğraşıcaz çeyizi sericezhaaahhhh yav ben malımı biliyorum malımı gördün mü
eee tabiii öyle kuzummm sne keyfine bak işlerin çokk gelme boşverr çeyizlerinle akrabalarınla vakit geçirrahahah ama çeyiz üstü yapılcak be nasıl geleyim akşam evi süpür sil uğraşıcaz çeyizi sericez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?