- 17 Ocak 2020
- 28.138
- En iyi cevaplar
- 1
- 40.885
- 598
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #23.401
Neyse yaptığına sukredelim.Aslında oldukca yeri var. Benim yerim çok daha kısıtlı. Ben onun yerinde olsam öyle gönderirim. Ama birşey diyemiyorum 2 senedir böyle veriyordün bende bir sinirlendim şimdi nerde yer ayarlıcam ona diye
Evet evet çok şükür yine deNeyse yaptığına sukredelim.
Ya yapmaasaydi
eee ne dedi doktorKuzuşumm doktora gittim randevum vardı bugüneve geldim kocise kahvaltı hazurla falan bitiyomu işim
Taş falan yok ama enfeksiyon baya birikmiş belim tarafin da tekrar antibiyotik busefer ilaç verdieee ne dedi doktor
Gözün aydın canım, rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallahEvet çok şükür
Ilaclarla toparlarsın kuzum, geçmiş olsunTaş falan yok ama enfeksiyon baya birikmiş belim tarafin da tekrar antibiyotik busefer ilaç verdi
bir sürede ilaç kullanacaksın demekki çok geçmiş olsun inşaAllah bir daha yaşamazsınTaş falan yok ama enfeksiyon baya birikmiş belim tarafin da tekrar antibiyotik busefer ilaç verdi
2 hafta busefer icicem ilac igne beni de cok yordu ya iyikide bidaha vermedi bana kuzu buneydi başıma gelen nerden kaptım ben bile şaşırdım artıkbir sürede ilaç kullanacaksın demekki çok geçmiş olsun inşaAllah bir daha yaşamazsın
Sağoll sosyaliimm alahtan busefer ilaç verdi sabah akşma iğne vurdukma aşırı derece yordu benii ama ağır geçirince doktor mecbur iğne vermişti belimden ağrıması kasıklarım falan ondan kaynakliymışIlaclarla toparlarsın kuzum, geçmiş olsun
Aynen kuzum, biz çok önemsemiyoruz ama enfeksiyon çok ciddi bişey. Seninde demek o kadar yüksek ki beline vurduSağoll sosyaliimm alahtan busefer ilaç verdi sabah akşma iğne vurdukma aşırı derece yordu benii ama ağır geçirince doktor mecbur iğne vermişti belimden ağrıması kasıklarım falan ondan kaynakliymış
SağolAnaaa gzounaydin
Amin çok teşekkürlerGözün aydın canım, rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah
Evett yavvv hakkattt öyle sosyalimm yaşayacağımız vardı demekkii yapcak birşey yokAynen kuzum, biz çok önemsemiyoruz ama enfeksiyon çok ciddi bişey. Seninde demek o kadar yüksek ki beline vurdu
afiyet olsun tadı nasılİlk soğuk kahve denememi yapmis bulunmaktayim. Tarifi kaybetmisim, yeni tarif de bakmadim, kafadan uydurdum.
Cirpma kopurtme yapmadim. Normal bişiy oldu, mükemmel degil
Eki Görüntüle 2910403
Eki Görüntüle 2910405
Enfeksiyon varken hamile kalmak iyi degil, bu tedavi güzel oldu kuzucumEvett yavvv hakkattt öyle sosyalimm yaşayacağımız vardı demekkii yapcak birşey yok
ben de giderim diyetisyene canım beraber yaparızKatıl minnoşumbende nasip olursa sağlıklı bir gebelik geçirebilmem için yatırım yapıyorum. Sanırım bu zamana kadar aldığım en doğru karardı
Listemi atıyım bak. By sabah bir kahvaltı yaptım dolu dolu tabak. Ben normalde böyle yapmıyordum kahvaltımı
Ooyyyyy laz kızımm benimm bağa çekmiş nedur deyy yavvYİNE ERKENCİSİN SEBEP NEDUR
senden öğrendimOoyyyyy laz kızımm benimm bağa çekmiş nedur deyy yavv
Demiii bitanem bende öyle düşündümm var bundada bir hayıt demekkii❤Enfeksiyon varken hamile kalmak iyi degil, bu tedavi güzel oldu kuzucum
Tabiki bitanemDemiii bitanem bende öyle düşündümm var bundada bir hayıt demekkii❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?