- 18 Kasım 2020
- 20.823
- 50.066
- 548
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #23.441
aynen canım benimeee tabiii öyle kuzummm sne keyfine bak işlerin çokk gelme boşverr çeyizlerinle akrabalarınla vakit geçirr
hiçbirşey anlamıcaksın nasıl oldu nasıl bitti diye
Kiyamam sana benahahah ama çeyiz üstü yapılcak be nasıl geleyim akşam evi süpür sil uğraşıcaz çeyizi sericez
gidiyorum artık son haftalarım pinoşKiyamam sana ben
evlenince oturur onuda yaparsun
elimden gelmez pek beceremem nakiş dikiş örgü falanevlenince oturur onuda yaparsun
oooo senin elinden her iş gelirr onuda yapar öğrenirsin aşkummmmmelimden gelmez pek beceremem nakiş dikiş örgü falan
sorma ya ben olmasam napıcaklarmış merak ediyorummavikelebek34 nerdesunnn öglen oldu diyordun bana akşam oldu akşammm nerey e kayboldun işi istifanı et gel
denerim aşkım sen yapar mısınoooo senin elinden her iş gelirr onuda yapar öğrenirsin aşkummmmm
kız kocasının yanında burayla ilgilensin daha önemli işleri vardırahahah kocanın ne suçu ar
çok aruyacaklarr senii emii kelebükkksorma ya ben olmasam napıcaklarmış merak ediyorum
koca olmayında aklıma gelmiyor tabikız kocasının yanında burayla ilgilensin daha önemli işleri vardır
yaparımm örgü örmeyi çoktan beri bekarkende bilirdim hatta kocama atkı örmüştüm baya çok memnun kalmıştı o zamandenerim aşkım sen yapar mısın
kız iki foto at çeyiz görmeyi özledimahahah ama çeyiz üstü yapılcak be nasıl geleyim akşam evi süpür sil uğraşıcaz çeyizi sericez
ahhh canım bendensin çok yapıp sattım kendime hayrım olmadı biyaparımm örgü örmeyi çoktan beri bekarkende bilirdim hatta kocama atkı örmüştüm baya çok memnun kalmıştı o zaman
evlendim busefer kanaviçe havlulara sardımm hattaa sattımm
şimdi hepten bıraktımm burası sardı bana
elço ne marifetlisin yaaaayaparımm örgü örmeyi çoktan beri bekarkende bilirdim hatta kocama atkı örmüştüm baya çok memnun kalmıştı o zaman
evlendim busefer kanaviçe havlulara sardımm hattaa sattımm
şimdi hepten bıraktımm burası sardı bana
akşam diziyim atarım o haldekız iki foto at çeyiz görmeyi özledim
heeeeeekız kocasının yanında burayla ilgilensin daha önemli işleri vardır
kız o ilerleyen zamanlarda kocasının yanında elişi mi yapcakevlenince oturur onuda yaparsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?