- 25 Ağustos 2019
- 62.512
- 120.035
- 698
- 31
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #23.501
Superrr otur dinlenn miss gibi aksama ne yemeğun varYakaladım seni bugünlk mesqim bştti
Ah bu herifler ah tam zoppalıkkkDolap hepten zor yaaa insan açmaya korkar
Afiyet olsun kuzucumm ❤Eki Görüntüle 2910501 Keyf yapacam artıkkk
Ayy daha yokkiSuperrr otur dinlenn miss gibi aksama ne yemeğun var
Zoppalukk değilll tam bi pıçakluukkAh bu herifler ah tam zoppalıkkk
Vallahaaa aksama benimde yokk kendime ne yapcam diye birşey arar duruyomAyy daha yokkine biçim arkdsn bir tencere yemek yolla aaaa
Kendine derken herifine yemek yokmuVallahaaa aksama benimde yokk kendime ne yapcam diye birşey arar duruyom
Ooo daha ne olsunn herifim şuan işe gitti aşkumm gece 12 de gelir ancaKendine derken herifine yemek yokmubende pilav sote felan yaprm artk kolaydan
seninkidemiOoo daha ne olsunn herifim şuan işe gitti aşkumm gece 12 de gelir anca
Yok kuzum benimki vardiyalı çalışıyorr işi sabitseninkidemiyoksa
Olurr çok iyi olur birbirimizi gaza getiririmben de giderim diyetisyene canım beraber yaparız
Teşekkür ederim minnoşumAfiyet ball olsun periimm ❤❤
Niye diyete başladun anamm çokta güzell tontonluydunnn
Artık erkenden kalkıp kahvemizi içicez biz ai uyyyunnMinnosprenses peri neyi eşlik etmiş olcakk
Ulan ben erken geldigimde hepiniz olmuyonuzz ben gelince sabah niye yoksunuz zukkumlarrr terbiyesizzzzlerrrrrrr ahlaksızlaarrrrrr
Akşamları yemek derdi yok oh ne alaYok kuzum benimki vardiyalı çalışıyorr işi sabit
Oooo süper vallahaaaOlurr çok iyi olur birbirimizi gaza getiririm
Teşekkür ederim minnoşumtak etti tontonluk artık olmucam
Artık erkenden kalkıp kahvemizi içicez biz ai uyyyunn
Oda 1 hafta amaa haftaya mesela 4 de gelcek yemek hazir olcakAkşamları yemek derdi yok oh ne ala
Ama bende 2 gündür erken kalkıyorum co sende kalk erkenden hadiOooo süper vallahaaa
Ben gelsem bana eşlik etmedin hiç zaten
Git minnoşa et zukkum
Kuzumm kocişim vardiyalı çalışıyor ya oyüzdenn buhafta aksam 4 gece 12 calisiyo haftaya erkenci kociş erken kalkarim ama sizinlee pazartesiden itibariyleAma bende 2 gündür erken kalkıyorum co sende kalk erkenden hadi
1hafta tatil ama sanaOda 1 hafta amaa haftaya mesela 4 de gelcek yemek hazir olcak
Ev hanımı dediginn ahh ahh bide çocuk olcak seni burda göremicem hallloooooo1hafta tatil ama sanaişimiz gücümüz yemek çamasır bulasık ev aman hep bir mesai
Tamam o zaman pazartesiden sonra sabah kahvelerimiz olsunKuzumm kocişim vardiyalı çalışıyor ya oyüzdenn buhafta aksam 4 gece 12 calisiyo haftaya erkenci kociş erken kalkarim ama sizinlee pazartesiden itibariyle
Senin olunca görcez sanki demiiii rozeliiiiEv hanımı dediginn ahh ahh bide çocuk olcak seni burda göremicem hallloooooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?