- 13 Nisan 2017
- 4.931
- 11.164
- 208
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #23.481
benim çeyizlerin olacağı da o dünya kadar yaptım şimdi sandıktalar oradan koltuk altına terfi ederleröyle yapıyorumm kıızzz hepsi koltukların altında uslu duruyorr
ah bu erkeklerbir haftada anca temizlersin bari yavaş yavaş yap
evtt neden tanışamadık okdr da laf kalabalığı yaptım halbukibenm eşim olacak adam dan bahsediyorum 22gundr ailemdeydm ankda eve bir döndüm ev die birşey yoktu ortada
Valla belim koptu baco anlatılmaz yaşanırah bu erkeklerbir haftada anca temizlersin bari yavaş yavaş yap
Hahahahaha adamların tüylerii hep dökülürr zaten bacakların tüylerii diyorum şu bacaklarını agdayla allıyimmAşko valla ev leş gibiydi bitiremedm ki evin işlerinisaolsn benmki tüy dikmiş eve 22 günde
dersin evde 10 bekar erkek öğrenci kalmıs ah ahh iki koca gıybeti yapacam dur 1saatr gelcemmklasik erkekler işte
Koydumm evettValla belim koptu baco anlatılmaz yaşanır1 saatlik işim kaldı sonra kayfemi alır gelirim Jou nun gıybetini yaparız beni pıçaklıcak kafasına koydu
Ooohhhhh superr olsunn herşey hazır olsunbenim çeyizlerin olacağı da o dünya kadar yaptım şimdi sandıktalar oradan koltuk altına terfi ederler
aynen kocayı buldum mu paketlicem hemenOoohhhhh superr olsunn herşey hazır olsun
Oooohhhhh sonra artıkkk başlasun telaşlarrr görücü usulüde olsa istermisin pekiiaynen kocayı buldum mu paketlicem hemen
Nasip canım nasipse olurOooohhhhh sonra artıkkk başlasun telaşlarrr görücü usulüde olsa istermisin pekii
Evett kuzummNasip canım nasipse olur
Bi olsunda düğün edicez kına edicez beraberEvett kuzummilk haberini bana ver ha
Evettttt yıkılacak burasuuBi olsunda düğün edicez kına edicez beraber
Huhuvvvv canumm bittimi bende simdi evi supuruyodum yaateşle beniii
2gündür bitmedi zaten yarına biter die ümit ediyorumah bu erkeklerbir haftada anca temizlersin bari yavaş yavaş yap
tüy kıl onlar neki bozdolabını bir açtım 2-3dk seyrettim küflenmiş yiyecekler suyu çıkmış sebzeler anacım çöpe atmaya bile erinmişHahahahaha adamların tüylerii hep dökülürr zaten bacakların tüylerii diyorum şu bacaklarını agdayla allıyimm
Yakaladım seni bugünlk mesqim bşttiHuhuvvvv canumm bittimi bende simdi evi supuruyodum ya
Dolap hepten zor yaaa insan açmaya korkartüy kıl onlar neki bozdolabını bir açtım 2-3dk seyrettim küflenmiş yiyecekler suyu çıkmış sebzeler anacım çöpe atmaya bile erinmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?