Ben şöyle sundure sundure tüm detaylarına kadar dinlemek isterim vaktin olduğunda bı ara bu yarım kalmış.

Adını ne koydun, bı çocuğun daha vardı öyle mi aaa ne güzel ununu elemis elegini asmissin
Vaktim var aslında uyudu, normalde vakit bulmak çok zor, Valla detayları özellikle yazmadım, korkan olur, hamile olan endişeli anneler var, yani bana göre doğum cidden zor yani normal doğum, korkuyorum hep açıkçası, Allah'ım yardım etti, ayrıntı yazsam yazacak öyle şey var ki, evet çok şükür bir tane daha evladım var, şöyle bir şey, evlendiğimizden beri 3 sene sebepsiz hamile kalamadim, şimdi de düşünüyorum deyip ertelemek olmazdı , kızımla hemen hemen 2 yaş var arada, 2019 Aralık tan önce hamile değildim , ilkinde suni sancı yaşadim, sen evli misin peki?

Evliyim evet, doğum hikayelerini çok severim.

Gerçi genel olarak her olayı detayları çok severm.

Ertelemedigin iyi olmuş
Peşpeşe aradan çıkarlar birbirlerine arkadaşta olurlar.

Bende gebelik düşündüğümde peşpeşe yapmayi planlıyorum olursa

"Düşünmüyorum" yerine düşünüyorum çıkmış mesajımda.
İnşallah senin de gönlüne göre peşpeşe olur , yaşın kaç ki

Mesajlara tam bakamadan balıklama yazıyorum ama belki içinizden diyorsunuzdur suna bak işi olunca yazıyor diye belki de bencillik yapıyorum ama genel olarak cidden vakit yok, mesela şuan esim kizimla parkta muhtemelen birazdan gelir , bebeğimiz de uyuyor, uyurken benim iş yapmam lazım ama işte ... Kızıyorum kendime

Niye iş yapasin kendine vakit ayirman lazım ve ayırıyosun işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…