- 14 Nisan 2021
- 4.158
- 22.151
- 258
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #23.741
Haydi anlatSelam göz aydını etmiştin ama doğum hikayemi burada sormayip başka yerde sordunburada mı anlatayım
Anaa bizde izliyoduk
oooooooooo genemi kınaaa
Ok bulup atayımHaydi anlat
İzle izle aayyy insallah kazanicaz yaAnaa bizde izliyoduk
AhahahEt Yemekleri - Kırmızı Et Yemekleri
Oylama İçin Link Dağıtmak,Oy İstemek Kesinlikle Yasaktır.:sinirli::KK48: :KK200: 2 oy hakkınız bulunmaktadır..:KK200: Oylar aynı anda verilmektedir.Daha sonra 2(ikinci)oyu verme imkanınız bulunmamaktadır... Kavurma-Mis Ayran Sponsorluğunda:KK56: Kuzu Çöp Şiş - Destan Kekik...www.kadinlarkulubu.com
Dün aksam köye geldik kına bu aksam düğün yarın aksam balıımmoooooooooo genemi kınaaa
Yanmaz, ablamı da öyle korkuttular hiç öyle bişey de olmadı özel sektör değilsen yaniOk bulup atayımama şu belge işine sinir oldum , Allah'ım pazartesi halledeyim lütfen , öyle bi stres oldum.ki belgeyi işyerine geç verdiğim için izinlerim yanacakmis sanırım, çok korkuyorum
hahahahah kızz geldiğin gün sandım kına heeehhh vuuuu ne güzel olmuşssundur şimdiiiDün aksam köye geldik kına bu aksam düğün yarın aksam balıımm
Kim evleniyorDün aksam köye geldik kına bu aksam düğün yarın aksam balıımm
akıllıımm benim yavvvAhahahbuldum senden önce
Kamudayim yaYanmaz, ablamı da öyle korkuttular hiç öyle bişey de olmadı özel sektör değilsen yani
Yoook be beğenen beğenmis alan almis süslenmem püslenmem artikhahahahah kızz geldiğin gün sandım kına heeehhh vuuuu ne güzel olmuşssundur şimdiii
Yakın bir komsumuzKim evleniyor
demiii aynı benn bu kız yavv bende öyle beğenen beğenmiş alan almışş kocişle yaşlanalımmYoook be beğenen beğenmis alan almis süslenmem püslenmem artik
bebeklinick mesajı copy+past yapıyorum
Kızlarsonsuz şükür sağlıkla kavuştuk yavrumuza Allah razı olsun dualarınız için , sabah sancım geldi, biraz evde karşılayayim derken apar topar çıktık, doğumhaneye gittik direkt , ikinci doğum genelde 4 saat sürer diye (sancı) hazırlıkliydim. duş aldım 5_10 dak ve Meryem suresini okudum. Eşimi uyandırdım, kendi hastaneme yetişemem diye, daha yakına gittim, evde sancı geldiğinde çömeldim, bitince kalktım, sancıdan ve telastan hurma 1-2 yiyebildim yanıma alacaktım fırsat olmadı, Allah'ım sonsuz şükür, sizlere de sağlıklı doğumlar nasip etsin
bebeklinick mesajı copy+past yapıyorum
Kızlarsonsuz şükür sağlıkla kavuştuk yavrumuza Allah razı olsun dualarınız için , sabah sancım geldi, biraz evde karşılayayim derken apar topar çıktık, doğumhaneye gittik direkt , ikinci doğum genelde 4 saat sürer diye (sancı) hazırlıkliydim. duş aldım 5_10 dak ve Meryem suresini okudum. Eşimi uyandırdım, kendi hastaneme yetişemem diye, daha yakına gittim, evde sancı geldiğinde çömeldim, bitince kalktım, sancıdan ve telastan hurma 1-2 yiyebildim yanıma alacaktım fırsat olmadı, Allah'ım sonsuz şükür, sizlere de sağlıklı doğumlar nasip etsin
Allah Salih kul hayırlı evlat eylesinbebeklinick not: yakın hastaneye gidemeseydim kendi hastaneme ucunucuna yetisecektim ya da Allah korusun aksini düşünmek bile üzücü ,çok şükür ki sağlıkla kucağıma aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?