Ahahah buldum senden önce

Reactions: Jou
Ok bulup atayım ama şu belge işine sinir oldum , Allah'ım pazartesi halledeyim lütfen , öyle bi stres oldum.ki belgeyi işyerine geç verdiğim için izinlerim yanacakmis sanırım, çok korkuyorum
Yanmaz, ablamı da öyle korkuttular hiç öyle bişey de olmadı özel sektör değilsen yani

bebeklinick mesajı copy+past yapıyorum
Kızlar sonsuz şükür sağlıkla kavuştuk yavrumuza Allah razı olsun dualarınız için , sabah sancım geldi, biraz evde karşılayayim derken apar topar çıktık, doğumhaneye gittik direkt , ikinci doğum genelde 4 saat sürer diye (sancı) hazırlıkliydim. duş aldım 5_10 dak ve Meryem suresini okudum. Eşimi uyandırdım, kendi hastaneme yetişemem diye, daha yakına gittim, evde sancı geldiğinde çömeldim, bitince kalktım, sancıdan ve telastan hurma 1-2 yiyebildim yanıma alacaktım fırsat olmadı, Allah'ım sonsuz şükür, sizlere de sağlıklı doğumlar nasip etsin

bebeklinick not: yakın hastaneye gidemeseydim kendi hastaneme ucunucuna yetisecektim ya da Allah korusun aksini düşünmek bile üzücü ,çok şükür ki sağlıkla kucağıma aldım

Ben şöyle sundure sundure tüm detaylarına kadar dinlemek isterim vaktin olduğunda bı ara bu yarım kalmış.

Adını ne koydun, bı çocuğun daha vardı öyle mi aaa ne güzel ununu elemis elegini asmissin

Reactions: Jou
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…