- 17 Ocak 2020
- 28.138
- En iyi cevaplar
- 1
- 40.885
- 598
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #23.801
Öyle özellikle beyaz olangri de yeni yeni alismisti bana kime verecegimi bilee bilmiyorum
Bal köpüğü nasıl bı renk canimsaçlarımıda bigün bal küpüne boyatcamm
saçımın rengi şuan aynı profil gibi birazdaha koyu
Bu aksiyonlu hafta bitince kendimi cok kötü hissedicemEv kuşuymuş bide pehhh iyi alıştın ora bura
Seni gözümde canlandirabiliyorum bugday güzeli poğça yanaklı bal küpüsaçlarımıda bigün bal küpüne boyatcamm
saçımın rengi şuan aynı profil gibi birazdaha koyu
Amin canım benim teşekkür ederimİyi günlerde kullan Minnosum herşeyin çok güzel
o zaman görüşelim senle yasocukkBu aksiyonlu hafta bitince kendimi cok kötü hissedicem
Napim canım bu sene anaokul telaşı başladı vs onun temposu içindeyim.
sana atmıştım ya pelin karahan resminden hatırlıyormusun öyleBal köpüğü nasıl bı renk canim
napıyimm bende evde geçiniyorumm burda ençok sizlerle konuşuyorum işteNapim canım bu sene anaokul telaşı başladı vs onun temposu içindeyim.
Evde bilirsin günlük şeyler kış hazırlıkları derken zaman öldürüyorumsen napiyon nasılsın çalışıyormusun?
evet evetsana atmıştım ya pelin karahan resminden hatırlıyormusun öyle
Görüşelimo zaman görüşelim senle yasocukk
senin şu komşulara gitme aksiyon işlere karışman bittikten sonra görüşelim benceeeGörüşelimistanbula gel yüzyüze görüşelim
Bende burası olmasa patlarim heral sıkıntı dannapıyimm bende evde geçiniyorumm burda ençok sizlerle konuşuyorum işte
çalışmıyorum evlenince çalışamadım :)
Niye aksiyonluymus napiyomus @Yasnaz hanimefendiiiio zaman görüşelim senle yasocukk
aynennn ben bile girmeden önce çok takılmıyodum bukadar kaynaşma bi site olduğunu düşünmemiştimBende burası olmasa patlarim heral sıkıntı dan
Enistemi izin vermiyor çalışmana benimkinin pek gönlü olmadı.
Bende burası olmasa patlarim heral sıkıntı dan
Enistemi izin vermiyor çalışmana benimkinin pek gönlü olmadı.
bi yazıyourum ona komşudayım diyo bi yazıyorum düğüne gidiyom diyo bi yazıyorum dışardayım diyeNiye aksiyonluymus napiyomus @Yasnaz hanimefendiiii
bi yazıyourum ona komşudayım diyo bi yazıyorum düğüne gidiyom diyo bi yazıyorum dışardayım diye
nicko yaaa
Ahahah napım yavrum etrafım eşimin akrabasıyla dolu hepside komsum yaşıtım ee seviliyoruzdasenin şu komşulara gitme aksiyon işlere karışman bittikten sonra görüşelim benceee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?