- 12 Mart 2019
- 16.091
- 35.564
- 598
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #23.821
Ask olsun sizi nasıl bırakırım benİste tazecik 24 yaşında genç kız , bizi naaaapsin .hep ondan hep
okAhahah napım yavrum etrafım eşimin akrabasıyla dolu hepside komsum yaşıtım ee seviliyoruzda
Ama üzülüyorum
evetttttİste tazecik 24 yaşında genç kız , bizi naaaapsin .hep ondan hep
HaklıKomşularda kahvedeyim diye kızıyo
Kardeşimde burdaHaklı
Geç evinde otur
Kardeşin aynı binadaydi ona git .
Başka kimseyle görüşme bizle görüş cekemiyoz biz
yaaa geelll gelll kıyamamm sana ben dayanamamm oyyyyAma üzülüyorum
Haklı
Geç evinde otur
Kardeşin aynı binadaydi ona git .
Başka kimseyle görüşme bizle görüş cekemiyoz biz
Oh bee içim rahatladıyaaa geelll gelll kıyamamm sana ben dayanamamm oyyyy
amaa çekemiyoruzz biz yasoo şunu hele bele billlOh bee içim rahatladısen bana zaten kıyamazsınki
Evet gerçekten öyle ben buraya ilk polikistikover olduğumu öğrendiğim zaman kaydolmustum evlat için dua topigi vardı orda baya dualara katılmıştım okadar iyi gelmiştiki sıkıntılarima ama başka yerlerde çok aktif değildim sonra sonra yemek yarışmalarına katılmaya daha aktif burayı kullanmaya başladım.En yakınına anlatamadigin bicok şeyi bilir buradaki samimi arkadaşlarımiz, kafa dengi ,samimi arkadaşlıklar çok, telde ,realde görüşen çok,güzel arkadaşlıklar dostluklar kuruluyor.aynennn ben bile girmeden önce çok takılmıyodum bukadar kaynaşma bi site olduğunu düşünmemiştim
sonra girdim çıkamadım iyi geldi bana burası kafam dağılıyor sıkılmıyorum hemde güzel arkadaşlıklar edindim burda
desen 10 yıl buluşmuşuzda konuşuyoruz gibii birbirimizi çok daha iyi anlıyoruz
eniştene kalsa razıydı kendi çalıştığı yere işe koymak benide sıkılıyordum hep evdeydim hasta olurum kafayı yerim diye ben gece çalışamam bana uymaz
hepte fabrika buralar normal doğru düzgün iş gelmiyo işkurdan haber geliyo ama hep fabrikka
Yok tatlım burda bir peri arkadaş daha vardı acaba onlami karıştırdın ki.Seni çalışıyor diye biliyordum kuzu
Yok tatlım burda bir peri arkadaş daha vardı acaba onlami karıştırdın ki.
İlk seneler eniştesinin kafeye muhasebeci aranıyordu oraya bile cık dedi
Neysem yatalım kalkalım getirsinler yiyelim napalim
aynennnn bende doktor tedavisine başlarken birşey sormak için konu açmıştım girmiştimEvet gerçekten öyle ben buraya ilk polikistikover olduğumu öğrendiğim zaman kaydolmustum evlat için dua topigi vardı orda baya dualara katılmıştım okadar iyi gelmiştiki sıkıntılarima ama başka yerlerde çok aktif değildim sonra sonra yemek yarışmalarına katılmaya daha aktif burayı kullanmaya başladım.En yakınına anlatamadigin bicok şeyi bilir buradaki samimi arkadaşlarımiz, kafa dengi ,samimi arkadaşlıklar çok, telde ,realde görüşen çok,güzel arkadaşlıklar dostluklar kuruluyor.
Ozaman iyi bir yer çıkana kadar boşver keyfine bak canım bizlerde evde çalışıyoruz işte.
Heeç kendileri bilirAmaaan her işe biz mi yetisecektik zaten
İyi olmuş hosgelmissinaynennnn bende doktor tedavisine başlarken birşey sormak için konu açmıştım girmiştim
yok daha demiyoo baktı daha sıkılmıyo alıştı eve diye oyüzden
iyi oldu bakalum gene katıldım yarışmaya ben
Aklumda çok güzel planlarum var askoHeeç kendileri bilir
İyi olmuş hosgelmissin
Hadi bakalım neler gelecek merak ettim
Çokta şeyetme yine sennnn yorma kendiniAklumda çok güzel planlarum var asko
Yohh yohhh pıçaklar elimde çok şeeyy etcemÇokta şeyetme yine sennnn yorma kendini
Kac sene@Yasnaz yasomlada kaç senedir birlikteyikkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?