- 17 Ocak 2020
- 28.138
- En iyi cevaplar
- 1
- 40.885
- 598
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #24.261
Ohoo iki çocuğu varr biri bendne büyük biride 2 yaş küçük
Bu aralar böyle oldu canım ama artık bitti mesaiAma yoksun hep meşgulsun
Hep çok önemli işlerin var
Ama ben yoktumBenim abim izmirde askerlik yapmıştı birkere geldim
AaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaAnadolu yakası atasehir canım
Evet ozaman yoktunAma ben yoktumne anladım ki
Bakkk evli değilll meselaaUff işi yokuşa mi suruyosun sen
onlar evli mi
Evlendirsin düğüne gelin o zaman
Yaa inanmıyorumAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Ben ençokta orda gezmişliğim vardı çok samimi kardeşim orda oturuyordu herhafta sürekli oralardaydım evlendik çok sık gelemez oldum maaleseffevlilik hayalim bile ataşehirdeydii nasip buraya oldu vallaha
Evet ozaman yoktunbenm artık zor yolum düşer İzmir’e ama sen gelirsen beklerim her zaman
Hahahaha işi olsa keşkeee haberlerde hep ataşehiri kavga şeyler olaylı geçiyo butüb pislikler ataşehirde abii diyo gitmem diyoYaa inanmıyorumburaya gelin hemen hayalimi yasamak istiyorum de enişteye
Niye kızzzmelankoliye soktunuz beni
Hay allah seniHahahaha işi olsa keşkeee haberlerde hep ataşehiri kavga şeyler olaylı geçiyo butüb pislikler ataşehirde abii diyo gitmem diyo
Hahahaha ama ben çok severim oraları gerçekten neolursa olsunHay allah seniben eşime burası teksas diyorum bazen
Niye kızzz
Atakent ümraniyeye daha yakın ama atasehir olarak geçiyor benim lisem atakentten geciyodu oralarıda iyi bilirimHahahaha ama ben çok severim oraları gerçekten neolursa olsunneresi acaba ataşehirin ençokta atakente cok gezerdim bide atapol vadi sitesinde otururlar dı simdi taşındılar tabide
Ama uzaaakYolunuz her yerden geçiyor
İzmir'den geçmiyor
Yurtdışı sanki bura
Aboovvvv oohhh yaa ne güzell vallahiiiAtakent ümraniyeye daha yakın ama atasehir olarak geçiyor benim lisem atakentten geciyodu oralarıda iyi bilirimburasıda kayışdağı mesela ama atasehir diye geciyo. Bekarkan ümraniyede oturuyodm
Amin canım cümlemizin inşallahAboovvvv oohhh yaa ne güzell vallahiii
Allahh eşinle ağız tadınız bozulmasın
Amin canım cümlemizin inşallah
Oyyyyyy iyi geceler çiçeem, hoşgeldinbebeklinick
@MssPARE
Minnosprenses
@pina
ASSOSyal
@Kahve __Kokusu
@Bal Perisi
Jou
@Migim
İyi geceler unuttuklarım varsa affola
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?