- 25 Ağustos 2019
- 62.507
- 120.030
- 698
- 31
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #24.461
Evettt kızzz yaa busefer dengesiz oluyo ben birşey yemiyorum ama pek meyve yiyorum arada bi atıyorum ama sırf ilaç için yiyorum bi sandviç4 buçukta yiyip bir daha yemiyoruz diceksin sandımacıkılır illaki kaç saat var arada
Evet ya bugün heryerim agrıyo hiç halim yok üşüyorum midem agrıyo iyi değilm yaniÇıktı dimi dün bombe gibiydinn
Sağol canm 1. Dozda bişeyim yoktu dün ikinciyi oldum bugün kol agrısı mide agrısı vücutta kırgınlık agrı vargeçmiş olsun ne etkileri oldu
Ayyyyy resmen ilk vurulduğum aşıyı yaşıyorsun yaaaaaa aynı aynı yarın hicbirşeycik kalmıcakk bitti bittiiEvet ya bugün heryerim agrıyo hiç halim yok üşüyorum midem agrıyo iyi değilm yani
Inşaallah aşılı aşılı oynamaya niyetim okurIyi bol bol oynarsin dugunde
Ben bilmemm hele şu parmaklarunuu pıçaklucam ha
Hahahahahaha nerem karakiz demissinnnNerem kara kızaşının yan etkisi cıktı bugün
İnşallah canım bi uyusam kendime gelicemdeAyyyyy resmen ilk vurulduğum aşıyı yaşıyorsun yaaaaaa aynı aynı yarın hicbirşeycik kalmıcakk bitti bittii
Evet bembeyazım gördünyaHahahahahaha nerem karakiz demissinnn
Nesun senn beyazmı
Ağrıdan uyuyamazki insan zaten yaİnşallah canım bi uyusam kendime gelicemde
Valla inleye inleye uyucamAğrıdan uyuyamazki insan zaten ya
Yerimm seni ben yarın hiçbirşeycik kalmıcak inanValla inleye inleye uyucam
Tamam tamam öcür diyeyimInşaallah aşılı aşılı oynamaya niyetim okur
Ben bilmemm hele şu parmaklarunuu pıçaklucam ha
Hahahahaha bak hele ya özürübü yiyimmm sen aşı olmustun nasıl oldun hic agrı sızın oldumhTamam tamam öcür diyeyim
Bunlar tatlı telaşlar zoru bitmiş gerisi de kolayca hallolur inşallah. Aaa ne güzel resmiyette evli bir hanimsin artıkinşallah ablacım ,bizlerde merak ettik nerde bu tatlı dillim diyerek . evet son günlerim artık hazırlıklar bitti sayılır abla çok şükür eşyalarımız aldık nikahımızı kıydık çeyiz üstü yapılır bilirsin onu yaptık ay sonu gidecek çeyizim bende 3 hafta sonra ayrılıyorum işten
Evet biraz agir gecti ama aşının etkisi gecince regl oldum suan da reglim cok sancili vve üşüyorum yorganın altinda oldugum haldeHahahahaha bak hele ya özürübü yiyimmm sen aşı olmustun nasıl oldun hic agrı sızın oldumh
Ayyy ne güzell bakk benim de cumartesi olmam lazım bakalım olcakmiyımmEvet biraz agir gecti ama aşının etkisi gecince regl oldum suan da reglim cok sancili vve üşüyorum yorganın altinda oldugum halde
Ablamm.Bunlar tatlı telaşlar zoru bitmiş gerisi de kolayca hallolur inşallah. Aaa ne güzel resmiyette evli bir hanimsin artıkAllah ağzınizin tadını bozmasın.
İnşallah bebeğimYerimm seni ben yarın hiçbirşeycik kalmıcak inan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?