- 18 Kasım 2020
- 20.768
- 49.957
- 548
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #24.481
Amin güzel yürekli ablacım artık sizin tayfayımBunlar tatlı telaşlar zoru bitmiş gerisi de kolayca hallolur inşallah. Aaa ne güzel resmiyette evli bir hanimsin artıkAllah ağzınizin tadını bozmasın.
Yarına geçer canım benimde ikinci gün oldu biraz sonra geçtiSağol canm 1. Dozda bişeyim yoktu dün ikinciyi oldum bugün kol agrısı mide agrısı vücutta kırgınlık agrı var
İnşallah gecer ya şimdi bi parol içtimYarına geçer canım benimde ikinci gün oldu biraz sonra geçti
Hafif zaten iyi yaptınİnşallah gecer ya şimdi bi parol içtim
Canıımmm
Tayfa ,Amin güzel yürekli ablacım artık sizin tayfayım
Nosterji ozledin sanırım biraz siyah beyaz
Siyah beyaz ne kadar yakıştı demiNosterji ozledin sanırım biraz siyah beyaz
Kesinlikle siyah beyaz en büyük BeşiktaşSiyah beyaz ne kadar yakıştı demi
O durum neyyy seni kim kırdı vallaahaa pıçaklarum haaaCanıımmm
Siyah beyaz pek bi değişik oldu migimm
Uzun hikaye be guzumm bosver degmez insanlara piçak bile sallamazsin tanisan bosverO durum neyyy seni kim kırdı vallaahaa pıçaklarum haaa
Degil miSiyah beyaz pek bi değişik oldu migimm
Vallahaaa kalbini öperimm seni ben bosver insanlara onların birşeyine üzülmeye bile değmeszzUzun hikaye be guzumm bosver degmez insanlara piçak bile sallamazsin tanisan bosver
Oohh ohhh uyumaya çaliş vallaha eskisi gibii uyku kesmiyo kahve artıkDegil miŞimdi bitti kahve
Kahve içip hemen uyusam daha dinç uyanurım sabahları
Bende hiç etki etmiyor valla uyuyorumOohh ohhh uyumaya çaliş vallaha eskisi gibii uyku kesmiyo kahve artık
Ayyyy evet bak ne güzelml yaa burda öyle çektirmek içinde yok ben eminönündn alırdım hep bittii genede almak nasip olmadıBende hiç etki etmiyor valla uyuyorum
Bide aktardan alıyorum
İstanbul kahvesi vardi görümcem almıştı o cok güzeldi mühtiş bir tadı vardı istanbuldan almıştı
A101 bim paketli türk kahveleri sevmiyorum hiç
acı geliyor
Aktardan çekirdekleri çektirip alıyorum o koku varya koku bitiyorum yaaa
Görümcem almıştı oradan galiba ama çok güzel kahveydi valla çok aldı bittiAyyyy evet bak ne güzelml yaa burda öyle çektirmek içinde yok ben eminönündn alırdım hep bittii genede almak nasip olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?