- 25 Ağustos 2019
- 62.507
- 120.030
- 698
- 31
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #24.501
Evettt gidip alması olduğu yerde çok başkaa valla migim bende almaj istiyorumda istanbula gidince bigün zamanım olursa alcamGörümcem almıştı oradan galiba ama çok güzel kahveydi valla çok aldı bittiçarşıdan aktardan alıyorum ama istanbul kahvesi gibisi yok istanbula gidip almam lazım da ne zaman
30 yaşlar tayfasınada beklerim canımEvli tayfa
Geçmiş olsun canım benim demekki yan etki yapmış seniyokk alerjim falan acaba ondan bilmiyorum fena çarptı derken halsizlik oldu ateşim çok yükseldii
halim yoktu hep uyumak istedim
Sağol canım benim Allah razı olsun inşallah Allah hiçbirinizede yaşatmasınAllah yardımcın olsun canım Rabbim tekrarını yaşatmasın
Bende öyle düşünüyorum neye kime inanacapımızı bilmiyoruz Allahımız var bir tek
Ona daha 5 yıl var30 yaşlar tayfasınada beklerim canım
Hani nerde topikk30 yaşlar tayfasınada beklerim canım
O 5 yıl uçup gider bebeli bir minnoşu görürüz inşOna daha 5 yıl var
İNŞALLAH canım her yaş güzeldirO 5 yıl uçup gider bebeli bir minnoşu görürüz inş
günaydın maviş nasılsınGünaydın kızlar
afiyet olsun beraber içelimBende kahve yapayuö cappucinooo
iyiyim canım sen nasılsıngünaydın maviş nasılsın
hiç içmedim nasıl yapıyorsun tatlı mı oluyorBende kahve yapayuö cappucinooo
iyyim maviş çok şüküriyiyim canım sen nasılsın
minnoşum rüyamda senin kınana gelmişiz burdaki kızlarla bir eğleniyoruz bir eğleniyoruz varya çok güzeldi sonra seni ağlattılar oturduk hep beraber ağladıkiyyim maviş çok şükür
beni ağlatmayın susturamazsanızminnoşum rüyamda senin kınana gelmişiz burdaki kızlarla bir eğleniyoruz bir eğleniyoruz varya çok güzeldi sonra seni ağlattılar oturduk hep beraber ağladık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?