- 13 Nisan 2017
- 4.931
- 11.164
- 208
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #24.901
ayyy sende bendensinevett kuzumm bağırsaklarıda çalıştırıyor yağlarıda yakıyor bendede reflü var 3 gün içiyim ondan sonra fazla gelir artık
limonlu bile içemiyorum aç karna midemi aşırı derece rahatsız ediyor asit olduğu için
dikiş nakış yapabiliyor musun ne güzel ,canım içine sinen birşey yoksa dikBen elbise mi diksem alsam mı bilemedim bu ayın sou dügün var elbise modeli arıyorum istedigim gibi bulamadım
Elbise modeli çizdim olmadı netten aradım yok 500-1000 lirakık varsa bakıyomdikiş nakış yapabiliyor musun ne güzel ,canım içine sinen birşey yoksa dik
ulaa kelebükkkk bide çerkeköye koca bulsan evlensenn tamda bensin dersinayyy sende bendensin
kapalı mısın canım değilsen abiyefona bakElbise modeli çizdim olmadı netten aradım yok 500-1000 lirakık varsa bakıyom
Kapalıyımkapalı mısın canım değilsen abiyefona bak
Kız kelebege koca bul bariulaa kelebükkkk bide çerkeköye koca bulsan evlensenn tamda bensin dersin
ayyy ne güzel olurrr
anladım canım ,Kapalıyım
kızzz aklıma kayınçom geldi yazmasını bekledimm de kayınçomun işi gücü yok yav buişi para lazım paraKız kelebege koca bul bari
kızzz aklıma kayınçom geldi yazmasını bekledimm de kayınçomun işi gücü yok yav buişi para lazım para
ama aklumdaaa
keşke olsaa yaa vallaha bayılırdımm
bebükümmm bende özledim yavvv nerdesin napıyorsunnnCanım benimmmözledim sizi
nasip canım hiç belli olmaz bir bakmışın komşu olmuşuzulaa kelebükkkk bide çerkeköye koca bulsan evlensenn tamda bensin dersin
ayyy ne güzel olurrr
Napim canım çpcuklar hastabebükümmm bende özledim yavvv nerdesin napıyorsunnn
vallaha haböyleeee şaşırırımmmm kapıda bayılıp düşmesem iyinasip canım hiç belli olmaz bir bakmışın komşu olmuşuz
yaaaaaaaa salgın var salgınnNapim canım çpcuklar hasta
kız işsiz adamı napıyım ben bana zengin koca bulkızzz aklıma kayınçom geldi yazmasını bekledimm de kayınçomun işi gücü yok yav buişi para lazım para
ama aklumdaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?